Quantcast

Kauno restorane iškalbingu pavadinimu – mįslingi įvykiai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kaune vėl vyko policijos pareigūnų, atvykusių iš kitur, operacija. Tačiau ir šį kartą neapsieita be vietinių specialiųjų tarnybų pagalbos.

Senamiestyje įsikūrusį restoraną „Cosa Nostra“ vakar netikėtai užgriuvę pareigūnai iš Vilniaus apie 14 val. paprašė Kauno ugniagesių gelbėtojų pagalbos padėti jiems atidaryti ten esantį seifą. Kauno ugniagesiai gelbėtojai su juo galynėjosi apie dešimt minučių. Užduotis įvykdyta, panaudojus diskinį pjūklą, laužtuvą ir kūjį.

Ar seife rasta tai, ko ieškota, Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse apie trečiadienį atliktus darbus, nepranešama.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja portalui kauno.diena.lt tik patvirtino, kad minėtoje Kauno įstaigoje, pasivadinusioje Sicilijos kriminalinių organizacijų, kurių kilmė siekia dar XVIII a., vardu, trečiadienį tam tikrus procesinius veiksmus atliko jos kolegos iš vieno specializuoto padalinio. Ir kol kas daugiau informacijos dėl pradėto ikiteisminio tyrimo sėkmės nebus.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Portalui šiandien ryte bandant susisiekti su šiuo restoranu, teigiančiu, kad parduoda maistą išsinešimui, nurodytu jo telefonu atsiliepė autoatsakiklis. Kaip ir Vilniaus rajone registruotos bendrovės, kuriai, kaip teigiama, priklauso šis restoranas, vadovo telefonu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ignas

Ignas portretas
Tegul daugiau padaro reidu sitoi skylej,tai Kaune sumažėtu platintoju

klausimas

klausimas portretas
Kaip restorana tokiu pavadinimu pavyko uzregistruoti?

?

? portretas
Vieningas su mafija Kaaunaas??
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių