Quantcast

Kauno rajone – tragiška alkoholį vežusio vilkiko ir lengvojo automobilio avarija

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Kauno rajone susidūrus lengvajam automobiliui ir vilkikui žuvo žmogus.

Anot Policijos departamento pranešimo, apie 16.50 val. A8 kelyje Panevėžys-Aristava-Sitkūnai, 84-ajame kilometre, ties Padaugupio kaimu, lengvasis automobilis „Škoda Octavia“ išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu krovininiu automobiliu „Mercedes-Benz“ su puspriekabe.

Per eismo įvykį žuvo 1933 metais gimęs lengvojo automobilio vairuotojas.

Vilkikas vežė alkoholinius gėrimus, jie iškrito iš vilkiko ir mėtėsi po visą kelią.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse akcentuojama, kad tai buvo vienintelis balandžio 12-osios eismo įvykis šalyje, per kurį žuvo žmogus. Ir jis įvyko kelio „Via Baltica“ ruože. O Panevėžio kryptimi važiavęs ir į priešingą eismo juostą išlėkęs „Škoda Octavia“ 89-erių metų vairuotojas susidūrė su 34-erių metų Ukrainos piliečio vairuojamu vilkiku.


Šiame straipsnyje: avarija LTsusidūrė vilkikas ir lengvasis automobilisžuvo vairuotojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Senjoras

Senjoras portretas
Aš irgi senas,gyvenu provincijoj,greitoji išveža šeimos narį į šiaulius,naktį turiu važiot parsivežti,60 km.Nors senai pezama apie pavežėjus,bet tai tik pezalai.

pritariu

pritariu portretas
Viešasis transportas tapo prabanga miesteliuose gyvenantiems.

jk

jk portretas
na sunku komentuoti,ar žmogus buvo žioplas,ar neblaivus,ten lenkti draudžiama,net foto matyti raudona linija,o 1933 metais gimes žmogus jei tik sveikata gera pilnai gali vairuoti,o furas reikia gerbti,visgi mase dešimtys tonu,jam sunku isibegeti,dar sunkiau stabdyti,o važiuoja jie greitai90-100 km/h.Aš juos visad praleidžiu
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių