Quantcast

Kauno rajone – smarki automobilių kaktomuša: ieškomi liudininkai (atnaujinta)

  • Teksto dydis:

Ankstų pirmadienio rytą Kauno rajone įvyko dviejų automobilių avarija. Į nelaimės vietą vyko kone visos specialiosios tarnybos, sužalotas žmogus.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad pranešimas apie eismo nelaimę Kauno rajone, Miškinių kaime esančiame Jurbarko pl. gautas 7.12 val.

Šioje vietoje susidūrė dvi transporto priemonės. Liudininkų teigimu, automobilių kaktomuša buvo stipri, jie gerokai apgadinti.

Pareigūnų duomenimis, per avariją nukentėjo vienas žmogus, jis po pirminės apžiūros vietoje išgabentas į gydymo įstaigą.

Iškart po nelaimės šioje kelio vietoje buvo paralyžiuotas eismas, tačiau apie 9 val., pasak pareigūnų, jis jau vykstą įprasta tvarka.

Pirmadienio pavakarę socialiniame tinklalapyje atsirado įrašas, kuriame prašoma atsiliepti šios avarijos liudininkus.

„Šiandien kelyje tarp Raudondvario ir Kulautuvos susidūrė du lengvieji automobiliai. Gal yra žmonių, kurie iškart po susidūrimo važiavo pro šoną ir turėjo vaizdo registratorių?“ – rašoma feisbuke.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTkaktomušasužalotas žmogus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas..

Jonas.. portretas
Tokiems vairuotojams teise vairuoti atimti amzinai ....lai troleibusais......

pastoviai siuo keliu vaziuojantis

pastoviai siuo keliu vaziuojantis portretas
siame kelyje nepaisoma istisiniu liniju ,virsijamas greitis, jautiesi tarsi lenktiniu trasoje ,kas antra vazivimo siuo keliu diena butinai koks nors asilas lenkia pazeisdamas kelias eismo taisykles vienu kartu . KELIU POLICIJA kur esate .

Juokinga

Juokinga portretas
Kodel žurnalistai skleidzia melą(?) , reiktų pradėti rašyti tiesa ir nustoti fantazuoti. Gėda klausyti ir TV3 žinių. Sužinokite tiesa, tuomet rašykite, o ne iš galvos. Į ligonine nugabenti visi trys žmones , du žmones ligoninėje ir šiandien su sužalojimais. Niekas iš jokio šalutinio keliuko nesuko. Automobiliai susidūrė kaktomuša.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių