Quantcast

Kauno rajone – brutalus plėšimas: policija sulaikė du asmenis

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai po intensyvių paieškos veiksmų sulaikė du įtariamuosius, kurie sužalojo ir apiplėšė pusamžį vyrą.

Kaip pranešė policija, lapkričio 7-osios naktį Kauno rajone, Ilgakiemio kaime, į pusamžio vyro namus įsibrovė du kauniečiai.

48-erių ir 47-erių įsibrovėliai ne tik smurtavo prieš vyrą, bet ir pagrobė televizorių bei grynuosius pinigus.

Lapkričio 9 d., praėjusio trečiadienio popietę, Kauno rajone policijos pareigūnai po intensyvių paieškos veiksmų vieno iš įtariamųjų namų teritorijoje atliktos kratos metu rado ne tik automobilį, kuriuo įtariamieji pasišalino iš nusikaltimo vietos, bet ir dalį pagrobto turto. Abu sulaikyti vyrai policijos pareigūnams žinomi dėl panašių nusikalstamų veikų įvykdymo.

Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai dėl plėšimo atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 180 str. 2 d. Už plėšimą gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nušauti

nušauti portretas
Įsiveržė į namus vietoj nušauti, kad daugiau. e neplėšikautų, dabar žinomi policijai ir toliau plėšikauja, veržiasi į svetimus namus

samas

samas portretas
"Abu sulaikyti vyrai policijos pareigūnams žinomi dėl panašių nusikalstamų veikų įvykdymo." Tai nieko ir nereikės daryti, jau ir taip žinomi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių