Quantcast

Kauno rajone policija „nuginklavo“ smurtavusį vyrą

  • Teksto dydis:

Sekmadienį į iškvietimą dėl smurto artimoje aplinkoje atvykusi Kauno policija aptiko ir kitų galimų nusikaltimų įkalčių. Jų savininko likimas priklausys nuo ekspertų išvadų.

Anot Policijos departamento, apie tai, kad Gervėnupio kaime smurtaujama prieš moterį, buvo pranešta jau baigiantis savaitgaliui – apie 22 val.

Atvykus į įvykio vietą, 1959 metais gimusiam įtariamajam buvo nustatytas 0,9 promilių girtumas.

Pirminiais duomenimis, jis smurtavo prieš dvejais metais jaunesnę sugyventinę – šią spardė bei tampė už plaukų. Apie moters sveikatos būklę, atvykus policijai, nepranešama. 

Labiau akcentuojama apie radinius sugyventinių namuose. Pranešama, kad iš jų paimti neteisėtai laikoma mačetė, du kardai, trys daiktai, panašūs į durklus, peilis, ginklas su optiniu taikikliu, dujinis revolveris ir pneumatinis ginklas. Tačiau galutinį atsakymą, ar tikrai visų šių daiktų laikyti namuose be specialaus leidimo negalima, ar jie priskiriami suvenyrams, duos juos apžiūrėję ekspertai. Pavyzdžiui, mačetėmis, kurių paskirtis kirsti krūmus, yra prekiaujama prekybos centruose.   

Dėl kito policijos radinio problemų tikrai turėtų būti daugiau. Pranešama, kad aptiktos ir trys stiklinės talpos, kuriose buvo apie 5,5 l skaidrios spalvos skysčio, turinčio specifinį naminės degtinės kvapą.

61-erių metų įtariamasis uždarytas į areštinę. Pirminiais duomenimis, ligi šiol jis į policijos akiratį patekęs nebuvo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais.


Šiame straipsnyje: pagalba moterimsneblaivus vyrassmurtas prieš moterįKauno rajonasginklaisulaikytas vyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių