Quantcast

Kauno policijos pareigūnai aiškinasi, kas pamiršo susimokėti už prekes

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės.

Kaip praneša policija, liepos 22 d., apie 17.10 val., Kaune, A. Kriščiukaičio g., iš parduotuvės pasisavintos prekės. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojų, atpažįstančių šį vyrą, žinančių jo buvimo vietą ar galinčių suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 606 80 arba el. paštu viktorija.palioniene@policija.lt.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Idomus tie istatymai bananu Respublikos už kelia butelius gresia iki 6 metu, gal laikelis pasigydyti.. Reiškia kaip už kyšius ir kitokia korupcija išteisina viešai o čia mat gresia kiek nemalonumų už kelias butielkas axujenai..

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Kas davė jums teisę viešinti piličių nuotraukas.Jeigu apsauginis glušas tai jo nuotrauka ir viešinkit.Koia firma taip blogai dirba?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių