Quantcast

Kauno policija sulaikė senjorėms peiliu grasinusius plėšikus

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai išaiškino ilgąjį savaitgalį įvykdytus tris plėšimus – vyrai buvo nusitaikę į garbaus amžiaus senjores, grasindami peiliu, grobė grynuosius pinigus.

Kaip skelbia policija, praeitą penktadienį Kaune, į Vilijampolėje esantį 83 metų moters butą užėjo iš matymo pažįstamas asmuo. Vyras išsitraukė peilį ir pareikalavo pinigų. Taip pagrobęs iš senjorės 200 eurų, asmuo greitai pasišalino.

Po kelių dienų, paskutinę balandžio mėnesio dieną, gautas dar vienas panašus pranešimas – į Vilijampolėje esančios 89 metų moters buto duris pasibeldė vyras. Užėjęs į vidų, jis taip pat grasino peiliu, reikalavo pinigų ir pagrobė 200 eurų.

Pirmadienį dar vienas panašus nusikaltimas įvykdytas ir Šilainiuose. Šį kartą nusikaltėlių taikiniu tapo 78 metų moteris. Moteriai pravėrus buto duris, už jų laukė du vyrai. Vienas iš jų, grasindamas peiliu ir reikalaudamas pinigų, įstūmė moterį į buto vidų bei pagrobė 200 eurų.

Aiškinantis plėšimų aplinkybes, antradienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė įtariamuosius – 49-erių ir 43-ejų vyrus.

Abu kauniečiai žinomi policijos pareigūnams. Trimis plėšimais įtariamam asmeniui Kauno apylinkės teismas skyrė griežčiausią kardomąja priemonę – trijų mėnesių suėmimą, kitam įtariamajam skirtos kitokio pobūdžio kardomosios priemonės.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl trijų plėšimų, už tai gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
privalo vadovautis bendrom nuo seno patikrintos taisyklem ir duot nurodyma farams ir ziniasklaidai kad viesintu visus asmenis ir tai padetu sumazint nusikalteliu o daroma viskas priesingai slepiama ypac tautybe ir klaipeda tuom iskirtyne visais ??? tai matome is jurbarko bandito paleidimo tiesiai is /teismo/ akivaizdus ciniskas kgb falsas kuriame /geroves/ kurejas tapo isverstaskuriu savo karjeros karaliumi arba pakeistas klonu juk tai velnio darbas kuri sie padarai patys ir prisisauke ignorave visus 10 Dievo nurodymu tai ka uzauginom ta ir pjaunam =0

LAURAI NETOKIE JAU DIDELI ,AR NE TAIP?

LAURAI NETOKIE JAU DIDELI ,AR NE TAIP? portretas
Ne taip sunku buvo ,nes moteriškėms iš matymo buvo žinomi veikėjai .....

Boba

Boba portretas
Ima po 200 , kad nepasodintų??
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių