Quantcast

Vis dar ieškoma vairuotoja, partrenkusi pėsčiąjį ir pasišalinusi iš įvykio vietos

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, siekdami nustatyti iš eismo įvykio pasišalinusią automobilio vairuotoją ir dar kartą prašo gyventojų pagalbos.

Policijos pateiktais duomenimis, sausio 24 dieną apie 17.30 val. Kaune, Savanorių prospekto ir Utenos gatvės sankirtoje, moters vairuotas nenustatytos markės automobilis kliudė 22 metų pėsčiąjį.

Minėta transporto priemonė pasišalino iš eismo įvykio vietos. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas už Kelių transporto eismo (KET) saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimą, dėl kurio įvyko eismo įvykis ir buvo sutrikdyta kito žmogaus sveikata.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti gyventojus, atpažinusius nuotraukoje užfiksuotą moterį, mačiusius šį eismo įvykį, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, kreiptis telefonu (8 700) 64474, (8 700) 64491 (visą parą), arba el. paštu antanas.dirvelis@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Matriarchate FE'ministės VIRŠ įstatymo!

Nu ir

Nu ir portretas
Nevairuok jei matai problemą

AS manau

AS manau portretas
Pestieji ne akli ir turi saugotis,o ne listi po automobilio ratais.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių