Quantcast

Kaune dingęs nepilnametis sveikas sugrįžo į namus

  • Teksto dydis:

Kauno policijos pareigūnai vykdė nepilnamečio (g. 2006 m.) G. K. paiešką. Kaip buvo teigta, jis iš namų Kaune, Jurbarko gatvėje, į mokyklą išėjo rugsėjo 22 d., apie 7.30 val., ir pasibaigus pamokoms iš jos negrįžo. Sveikas ir gyvas į namus jis grįžo pirmadienį.

Antradienio rytą Kauno policija išplatino pranešimą, kad nuo praėjusios savaitės ketvirtadienio dingęs paauglys atsirado.

„Nepilnametis pats vakar sugrįžo į namus, sveikas ir gyvas“, – teigė Kauno policijos atstovai ir padėkojo visiems už pagalbą paieškose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
va ir parejo vaikis is mokyklos,siais laikais mokslai kieti,ilgi,mano anuke vis man sako as paziureciau ka tu darytum jei tau butu septynios pamokos,lyg man niekada nieko nebuvo,amzinose atostogoe amziu nugyvenau,o dabar i mokykla iseinama kelioms paroms

Sakykite,ka norite,

Sakykite,ka norite, portretas
o dirzas - labai pridedavo proto ir asmenybes stabilumo!

Lietuvys

Lietuvys portretas
Sako Merikėnai savo vaikus-darželinukus tatuiruoja, nes tie bėga iš namų, tai kad lengviau surasti būtų. Będa ta. kad Norvegija tokių neįsileidžia, sakydama, kad tai "pažeidžia vaiko individualybę". Tai atsirado jau ir tokių, kurie pareiškė, kad ir kiekvieno "ASmens kodas' - indvidualybę pažeidžia ! Kodėl ant Lietuvos prieš šitai neprotestuojame???
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių