Quantcast

Kauno pardavėjų siaubu tapęs narkomanas pats sau skyrė bausmę

  • Teksto dydis:

Vieną dieną paleistas teismo salėje, kaip atlikęs jam skirtą bausmę dar iki nuosprendžio paskelbimo. Kitą dieną rastas nebegyvas nuo per didelės narkotikų dozės švenčiant laisvės atgavimą. Taip baigėsi 31-erių metų kauniečio Š.K., kurio biografijoje šis nuosprendis buvo jau devintas, gyvenimas.

Pastaruoju metu Kauno apylinkės teisme buvo nagrinėjamos mažiausiai trys jo bylos. Į didžiausią buvo sujungta apie pusšimtis alkoholinių gėrimų vagysčių iš parduotuvių epizodų. Jų Š.K. ėmėsi, nebegalėdamas įpirkti narkotikų.

Dėl kvaišalų jis kaltintas ir smurtu prieš sutuoktinę, su kuria augino mažametį vaiką. Ji nukentėjo, atsisakius duoti Š.K. pinigų eilinei dozei. Kitas šios bylos epizodas buvo susijęs su bandymu pavogti aštuonis alkoholio butelius iš vienos Kauno parduotuvės. Tada apie šią vagystę parduotuvės darbuotojams pranešė kiti pilietiški pirkėjai.

Paskutinis pastarosios bylos posėdis, po kurio sutuoktinė nusprendė, nelaukiant nuosprendžio Š.K., su juo skirtis, įvyko praėjusią savaitę. Į jį nukentėjusiosios sutuoktinis dar buvo atvežtas konvojaus pareigūnų su antrankiais. Tačiau po kelių dienų šie jam jau buvo nuimti – po nuosprendžio dar vienoje byloje dėl alkoholio vagysčių iš parduotuvių. Būtent šioje byloje jis buvo suimtas, nes ir toliau vogė iš parduotuvių alkoholį, net uždėjus jam apykoję.

Už minėtus du naujus vagysčių epizodus savo kaltę pripažinusiam, dėl ko buvo pritaikytas sutrumpintas įrodymų tyrimas, leidžiantis sumažinti gresiančią bausmę trečdaliu, Š.K. buvo skirta maksimali pagal Lietuvos įstatymus 90-ies parų arešto bausmė. Tačiau konstatuota, kad tiek parų jis jau buvo suimtas, belaukdamas šio nuosprendžio. Ir tai įskaičiuota į Š.K. skirtą bausmę. Tai konstatavus jis buvo paleistas teismo salėje. Tačiau jau kitos dienos rytą Š.K. mama pranešė policijai apie sūnaus mirtį. Anot specialistų, nuo narkotikų perdozavimo.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bijantis rasyti savo tikrai varda

Bijantis rasyti savo tikrai varda portretas
Nejaugi zurnalistai turi tokia teise rasyti ir smerkti zmones neturedami artimuju sutikimo. Juk jie savo tokia rasliava gali sudarkyti Jo dukrytes Jo zmonos Jo manos ir kitu artimiausiu zmoniu likimus. Nejaugi zurnalistai tik ant kitu galvos pildami meals jauciasi laimingais. Nejaugi jus yra tokie visagaliai. Juk ir didziausias nusikaltelis turi artimus zmones kuriems jis yra brangus. Kam drumsti dukrytes kuri maza ir gal but savo tecio net neprisimins ramybe. Nejaugi jus zurnalistai neturite kokios sazines. Pirma suzinokite tikrai teisybe o tik tada rasykite.

Keista

Keista portretas
Rašo,kad negalėdamas įpirkti narkotikų-vogė,o mirė- perdozavęs?

Hm

Hm portretas
Skirybom paduoti dokumentai nebuvo ir tuo labiau dokumentalei jo mirties priežastis nenustatyta mažiau rašykit šūdus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių