Quantcast

Kauno oro uoste pasieniečiai tramdė agresyvų ir karo prievolės vengiantį jaunuolį

  • Teksto dydis:

Kauno oro uoste pasieniečiams teko jėga ir antrankiais tramdyti alkoholį viešoje vietoje vartojusį kybartiškį. Paaiškėjo ir tai, kad agresyviai besielgęs ir necenzūriniais žodžiais plūdęsis dvidešimtmetis vengia atlikti karo prievolę.

Vėlų penktadienio vakarą Kauno oro uoste Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai vaizdo kameromis užfiksavo keleivių atvykimo salės prieigose įtartinai besielgusį asmenį. Paaiškėjo, kad prie stalo sėdėjęs vyras gėrė savo atsineštą alų – tą daryti minėtoje oro uosto zonoje griežtai draudžiama.

Pasieniečiams priėjus sudrausminti pažeidėjo, šis reagavo agresyviai, ėmė keiktis, nedėvėjo apsauginės veido kaukės, o sulaikomas ėmė muistytis ir priešintis. Vyrą VSAT pareigūnai sutramdė fizine jėga ir antrankiais, sakoma VSAT pranešime.

Jį atvesdinus į tarnybines VSAT patalpas paaiškėjo, kad sulaikytasis yra 20 metų Kybartų gyventojas. Į oro uostą jis buvo atvykęs pasitikti kito asmens.

Pasieniečiai netrukus išsiaiškino ir tai, kad kybartiškis Lietuvoje vengia atlikti privalomąją karo tarnybą. Šio šauktinio nuo birželio ieškojo Lietuvos kariuomenės Karo prievolės ir komplektavimo tarnyba.

Penktadienį prieš vidurnaktį Kybartų gyventoją pasieniečiai perdavė Kauno policijos pareigūnams, kurie tiria šį įvykį. Jis administracine tvarka turės atsakyti už kelis nusižengimus: alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje pakartotinai, viešos tvarkos pažeidimą, teisėtų reikalavimų nevykdymą, buvimą be kaukės, pareigūno garbės ir orumo pažeminimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baxurs

baxurs portretas
dar ir kaimo japai bušavojasi,dasigyvenom kauniokai

Prie ruso geriau

Prie ruso geriau portretas
Būt gavęs bananų į striukės užpakalinę dalį, ir ramus apsimyžęs galėtų keliaut namo.

Jonas

Jonas portretas
Kvaila glusa netik baznycioje bet ir aerouoste musa!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių