Quantcast

Lėktuve siautėjęs ir elektrošoku tramdytas Anglijos lietuvis už tai teisiamas nebus (papildyta)

  • Teksto dydis:

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė lėktuvu iš Londono atvykusį ir chuliganiškai besielgusį lietuvį. Skrydžio metu siautėjęs vyras nenurimo ir nusileidus orlaiviui, tad jį tramdę Valstybinės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai panaudojo ne tik fizinę jėgą bei antrankius, bet ir elektros šoko prietaisą. Jo likimą sprendė Kauno policija.

Kaip rašoma VSAT pranešime, ketvirtadienį vidurdienį Kauno oro uoste gautas pranešimas, jog reisu iš Londono atskrendančiame lėktuve yra galimai neblaivus keleivis. Turėta žinių, kad vyras orlaivyje elgėsi agresyviai, necenzūriniais žodžiais plūdo įgulos narius, triukšmavo, nepaisė reikalavimų liautis ir taip kėlė pavojų skrydžio saugumui. Pasieniečių buvo paprašyta pagalbos sulaikant chuliganą.

Lėktuvui nusileidus Kaune, į orlaivio saloną įlipę VSAT pareigūnai nustatė, kad skrydžio metu siautėjo 37 metų lietuvis, nuolat gyvenantis Jungtinėje Karalystėje.

Akivaizdžiai neblaivus vyras atsisakė tikrintis blaivumą, įžūliai bendravo su pareigas vykdžiusiais uniformuotais pasieniečiais, ignoravo reikalavimus nusiraminti, o galiausiai pareiškė nelipsiąs iš orlaivio.

Chuliganas buvo įspėtas, kad prieš jį gali būti panaudota fizinė jėga bei specialiosios priemonės, tačiau vyras nesiliovė plūstis keiksmažodžiais ir, pasieniečiams pabandžius išvesdinti jį iš lėktuvo salono, aktyviai pasipriešino.

Įsisiautėjusį keleivį VSAT pareigūnai iš pradžių tramdė kovinių imtynių veiksmais, o vėliau panaudojo ir elektros šoko prietaisą „Taser“. Antrankiais surakintą vyrą pasieniečiai jėga išlaipino iš orlaivio ir atvestino į Kauno oro uosto pasienio kontrolės punkto patalpas.

Sulaikytasis buvo perduotas Kauno policijai.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, Kauno policijai pavyko nustatyti išsišokėlio girtumą. Jam konstatuotas lengvas - 1,39 promilės girtumas. Ir surašytas Administracinių nusižengimų protokolas pagal tris Administracinių nusižengimų kodekso straipsnius: dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo, už ką gresia bauda nuo 30 iki 140 eurų, dėl teisėtų pareigūnų reikalavimų nevykdymo bei pareigūno garbės ir orumo pažeminimo. Už du pastaruosius nusižengimus gresia bauda nuo 90 iki 140 eurų.

Po šių procedūrų sulaikytasis iš policijos išleistas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

teisesmaukiniu mafijos isleista ir komandiruota zeka y UK

teisesmaukiniu mafijos isleista ir komandiruota zeka  y UK  portretas
vagiliaut , kad galetu advokatams ir prokurorams su teissaejais susimoket uz kysius , kuriuos pazadejo uz paleidima ,matomai , paprasciausi policajai iskrate kisenes ateme visus pinigus ir paleido , dabar ka nors apvogs lietuvoj, pirks bilieta atgal y UK ir vel gryzes y anglija vogs toliau, cia UK ju kaip uteliu is lietuvos privaziave ... visi po 10 -50 kartu lietuvoj teisti... nei vienas nedirba ,visi vagia , plesikauja ,narkotikais prekiauja .

Anonimui

Anonimui portretas
"teisesauga" gerai žino, kad Sel'o procesas duos labai daug pajamu visokiems advkatams, teisėjams ir prokurorams, o štai iš kažkokio debil'o nieko neuždirbs, ir nusispjaut, kad buvo sukeltas pavojus 180 čiai niekuo dėtų keleivių

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantamas Lietuvoje teisingumas už chuliganizmą,selas ant žemės pakoliojes policininkus baudžiamas didele pinigų suma,o ore kur viskas daug pavojingiau ir dar pasipriešinimas sulaikant bauda kaip už saldainio atėmimą.Matyt kietesni policininkai buvo ir jų nesužalojo,kad gydymui reikėtų 20tūkst eurų.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių