Quantcast

Kauno gatvėse siautė girtos vairuotojos

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Kauno keliuose važinėjo girti vairuotojai. Vienas jų kelionę baigė tik atsitrenkęs į kitą stovintį automobilį.

Kaip praneša Kauno policija, pirmoji neblaivi vairuotoja pričiupta spalio 30-osios ankstų rytą, apie 7 val. Savanorių pr. Pareigūnams patikrinus BMW vairavusios 33-ejų moteris blaivumą paaiškėjo, kad ji – girta. Alkotesteris parodė 2,18 prom.

Tos pačios dienos vakarą, apie 18.20 val., Kaune, Pramonės pr. įkliuvo ir antra neblaivi moteris. 57-erių vairuotojai, sėdusiai prie „Nissan“ automobilio vairo, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,33 prom.

Visgi daugiausiai problemų prisidarė girtas vairuotojas, naktį iš šeštadienio į sekmadienį sukėlęs eismo įvykį.

Pasak Kauno policijos, spalio 30 d. apie 1.20 val. Kaune, Prieplaukos krantinės g., automobilis „VW Golf“, vairuojamas neblaivaus 30-mečio vyro, kliudė stovintį automobilį „Toyota“. Automobilio „VW Golf“ vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,76 prom.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vairavimo esant neblaiviam, kai girtumas viršija 1,5 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvoj

Lietuvoj portretas
Jau senai kaltumas nustatomas pagal lytį.. Vyrai visur, visada kalti. Moterys net neadekvačiai siautėjančios yra teisinamos. Net tv pagalba jau tokį vaizdą nupiešus kad Moteris- gėris, o vyras- blogis neva. Kartais šlykštu net žiūrėti

Moterys

Moterys portretas
Visur siautėja kur gali. Per daug gavo valdžios..Lygybę reikia išlaikyti. Senai jau moterų valdžia ( manau užgrobta) lietuvoje. Ir jos pagal lytį vertina darbe ( V.RM ministrė) prokuratūros bylas fabrikuoja pagal lytį, teismai teisia pagal lytį. Nes ten ir sėdi daugumoj moterys. Teisybės ir lygybės LT senai jau nėra.

Prie ko kaimietės?

Prie ko kaimietės? portretas
Mažai pvz kai įžymių ponių papuolusių, kur dar natūra buvo siūloma susitarti stipriai pagyvenusi dama siūlė jauniems pareigūnams? Tai rodo moralinę degradaciją, neturėjimą žmogiškų vertybių..
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių