Quantcast

Kauno dviratininkams – juodos dienos

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakare Raudondvario plente automobilio BMW partrenktas dviratininkas buvo jau trečias per pusantros paros Kaune nukentėjęs šios kategorijos eismo atstovas. Jų sąrašą papildo ir vienoje Kauno ligoninėje antradienį atsidūręs mopedo vairuotojas.

Nelaimių sąrašas pradėtas eismo įvykiu, užregistruotu antradienį po vidurdienio Europos prospekte. Anot Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinių, iš teritorijos išvažiuodamas krovininis automobilis „Fiat Ducato“, vairuojamas 33 metų vyro, nepraleido šaligatviu dviračiu važiavusio vaikino ir jį kliudė. 18-metis nukentėjo.

Tą patį antradienį, tik po 13 val., Šilainiuose, Romainių gatvėje, į kairę sukęs automobilis „Mini Countryman Cooper“ nepraleido priešpriešiais važiavusio mopedo ir su juo susidūrė. Nukentėjo dviratę transporto priemonę vairavęs tokią teisę turėjęs šešiolikmetis. Jis paguldytas į ligoninę. Paauglį sužalojusio automobilio vairuotojas buvo neblaivus. Šiam 30-mečiui nustatytas lengvas girtumas – 0,64 promilės.

Apie 21.30 val. Nuokalnės ir Utenos gatvių sankryžoje, į dešinę automobiliu „Dacia Duster“ sukęs 41 metų vyras susidūrė su per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusia moterimi. 28-erių metų dviratininkė pristatyta į ligoninę.

Kaip jau rašyta, trečias per pusantros paros dviratininkas Kaune nukentėjo trečiadienį, apie 20.30 val. Lietuvos kelių policijos tarnyba patikslina, kad automobilis „BMW 123“, vairuojamas 20-mečio, išvažiuodamas iš Raudondvario plente esančios degalinės „Circle K“ teritorijos, susidūrė su iš dešinės dviračių taku važiavusiu dviračiu. Šiuo važiavęs 40-metis taip pat nuvežtas į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žioperis

Žioperis portretas
Jei stovėdamas prie šviesoforo pamatau atlendanfį priedurnį su šalmu, ir akulioriais- visada atidarau dureles

gyvenu

gyvenu portretas
S.Daukanto gatvėj, kuri dabar remoentuojama. Pėstiėsiems ir dviratininkams palikti tik siaura dalis tarp atitvarų ir medžių su klombomis ir suoliukų. Taidi sarautas tuo siauru "takeliu" nemažas. Kiekvieną dieną stebiu vaizdą, kuomet eina pėstysis, iš paskos atvažiuoja divratininkas ir pradeda savo skambučiu pypsėt, kad pėstysis jam iš kelio pasitrauktų (nors nelabai yra kur trauktis) - taigi čia aš DVIRATININKAS važiuoju, Tai tokie dalbajobai dviratininkai - pavojus viems - tiek pėstiesiams, tiek auto vairuotojams. Toks asilas and 2 ratų niekada nesupras kad pėsčiųjų perėja tai yra pėsčiųjų perėją ir važiuoti ja negalima, nesvarbu 2, 3 ar 4 ratais važiuoji. Nesupras, kad lėkdamas kaip nutrūkęs nuo by..io Laisvės alėja, jis kelia pavojų tiek sau, tiek aplininiams. Apgailėtini tokie žmgeliukai - dviratininkai...

dviratininkai

dviratininkai  portretas
užkniso juodai, 90% konkretūs dalbajobai
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių