Quantcast

Atsirado Kauno darželyje dingęs vaikas

Kauno lopšelyje-darželyje „Pagrandukas“ dingęs vaikas jau surastas.

Policija pranešimą apie darželyje, V. Krėvės pr. 58, dingusį dvejų metų berniuką gavo 13.15 val.

Vėliau informuota, kad vaikas, gimęs 2017 m., atsirado.

Berniukas rastas miegantis darželyje.

Nors iš pradžių pareigūnai informavo apie dingusį trejų metų vaiką, vėliau patikslino jo amžių.

Lopšelio-darželio „Pagrandukas“ direktorė Vida Bakutienė sakė, kad visi buvo sukelti ant kojų. Pačios lakstė, ieškojo, praeivių klausinėjo, ar nematė dvimečio.  

„Mes pakėlėme paniką, o vaikas sau ramiai miegojo pietų miegelį“, – atodūsis po išgyvento streso išdavė palengvėjimą.

Lopšelio-darželio „Pagrandukas“ direktorė V.Bakutienė nusiraminusi atkūrė įvykių seką. Mažiesiems vyko muzikinis užsiėmimas. Po jo vaikai buvo palydėti į grupę. Pagal nusistovėjusią dienotvarkę mažyliai turėjo nusiplauti rankas ir sėsti prie stalo pietauti.

Grupės auklėtojai užkliuvo, kad prie stalo vienu vaiku per mažai. Susigriebusi, kad nėra berniuko, auklėtoja suskubo pas muzikinio užsiėmimo mokytoją. Visi žinojo, kad berniukas mėgsta su ja bendrauti.

Teko nusivilti. Muzikinio užsiėmimo pedagogė purtė galvą ir tikino, kad berniuko pas ją nebuvo ir nėra.

Prasidėjo paieškos. Direktorė atviravo, kad minčių būta visokių. Gal kažkas eidamas paliko atidarytus vartelius ir berniukas išėjo, gal kur nors pasislėpė.

„Ieškojome, lakstėme, klausinėjome, tačiau niekas niekur“, – pasakojo direktorė.

Galiausiai kilo mintis dar kartą nueiti į grupę. Berniukai ramiai miegojo savo lovelėje.

„Auklėtojos padėjėja dirba tik antra diena. Ji dar nepažįsta vaikų. Kai auklėtoja išlėkė ieškoti mažylio, padėjėja pasirūpino likusiais – pavalgydino ir suguldė miegoti. Padėjėja tiesiog nežinojo, nepažino, kad vaikas, kurio ieškome, yra grupėje, o mes ieškojome visur, išskyrus grupėje“, – daug streso kainavusį nesusipratimą aiškino V.Bakutienė.

Berniukas ne pirmus metus lanko šią švietimo ir ugdymo įstaigą. Pernai buvęs lopšelio grupėje, šiemet dvimetis jau lankė vyresnėlių grupę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mama ir pedagogė

Mama ir pedagogė portretas
Visų pirma,VISI darbuose bent kartą geria kavą,tai zmogiska,bet neduok dieve,jei auklėtoja drįsta išgerti kavos... :-D Antra,jūs pabandykite mokslo metų pradžioje įsidėmėti visus 20 vaikų veidu...turi praeiti laiko. Trečia,tiems,kas siūlo atleisti darbuotojas- turbūt patys ketinate eiti dirbti į darželį.darbuotoju ten didelis trūkumas,kad nenuostabu.butu idealų,jei tėvai per metus nors dieną padirbetu auklėtojoms.labiau suvoktu realybę. Čia ir taip visiems streso,manau,buvo per akis.o situacija labai gyvenimiška ir tikrai niekad nuo to neapsaugotas. Auklėtoja negali būti akis ibedusi į vieną vaiką,nes negalės pasirūpinti kitais 19. Daugiau visiems supratimo.

hegef

hegef portretas
Kviečiu jus į prіvatų lietuviško sеkso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta susirasti sеkso partnerį!

Taja mamai

Taja mamai portretas
Ką dar tavo dvimetis ”vunderkindas” papasakojo? Gal dar facebuke parašė?
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių