Quantcast

Kauno centre – kaip veiksmo filme: ginkluoti „Aro“ pareigūnai išguldė mersedeso ekipažą

  • Teksto dydis:

Šiandien apie 10 val. Karaliaus Mindaugo prospektu važiavę vairuotojai bei „Akropolio“ prieigose esančių biurų darbuotojai pasijuto kovinio trilerio dalyviais. Jų portalui kauno.diena.lt atsiųstose nuotraukose bei vaizdo įraše įamžintas, kaip paaiškėjo, su nusikalstamomis grupuotėmis susijusio asmens sulaikymas.

Įtariamasis kažkokia nusikalstama veika buvo ištrauktas ginkluotų „Aro“ pareigūnų iš savo automobilio „Mercedes-Benz“ ties sankryža, esančia prie „Akropolio“. Panašu, kad jį sekęs „Aro“ autobusiukas tik ir laukė, kol užsidegs raudona šviesoforo akis. Tą pačią akimirką iš šio autobusiuko be jokių skiriamųjų ženklų iššoko grupė ginkluotų pareigūnų. Ir netrukus mersedeso vairuotojas jau gulėjo ant grindinio veidu į žemę.

„Aro“ rinktinės vadas Viktoras Grabauskas šį šokiruojantį vaizdelį pačiame Kauno centre portalui kauno.diena.lt komentavo taip: „Buvo įtarimas, kad su nusikalstamomis grupuotėmis siejamas asmuo, kurį reikėjo sulaikyti, gali būti ginkluotas, todėl ir buvo paprašyta mūsų pagalbos. O jis sulaikytas būtent ten, kur sulaikytas, sulaukus tam pirmo patogaus momento.“

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės duomenimis, tai buvo kolegų iš Marijampolės operacija, apie kurią jie daugiau nieko nežino.

Marijampolės policijos atstovė už pusvalandžio po įtariamojo sulaikymo tegalėjo pridurti, kad kolegos iš „Aro“ buvo pasikviesti į pagalbą ir todėl, kad šis asmuo jau yra baustas už pasipriešinimą pareigūnams. Daugiau informacijos su kokiu ikiteisminiu tyrimu susijusi ši operacija ir apie sulaikytąjį žadėta tada, kai jau bus galima tai padaryti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antivakseris to antivakseriui.

Antivakseris to antivakseriui. portretas
Kiaušiagalvi smegenis tavo baigia ištirpti nuo 2-3 dozės gali dar 4 isišaut dar savo dovanosiu,o tokius mentus laikau padugnėm kieti kai ju daug ir ginkluoti,idomu kaip butu vaizdelis tiek pat chebros su automatais ar mentai,,aras,,nedėtu i krūmus.?

Ponas

Ponas portretas
Taip gera matyti kai žulikai suguldomi veidu į žemę. Su jais reikia elgtis kuo griežčiausiai ir juos kalinti baisiomis sąlygomis, nes jie ne žmonės. Čia žvėrys ir su jais reikia elgtis kaip su gyvuliais.

Marius

Marius portretas
Nėra čia kuom girtis kai dvidešimt ant vieno suolą ir dar neaišku ar pilietis kaltas.
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių