Quantcast

Kauno apylinkėse vykusių BMW gaudynių atomazga – vairuotojui šūsnis protokolų

  • Teksto dydis:

Pirmadienį magistraliniame A1 kelyje vyko veiksmo filmą primenančios gaudynės. Jų metu nuo nežymėto policijos automobilio ypač dideliu greičiu spruko BMW automobilis, nepaisydamas Kelių eismo taisyklių. Vairuotojui Neveronyse pavyko pasprukti, tačiau antradienį vyras buvo sulaikytas.

Nepakluso sustoti

Lietuvos policija socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė BMW gaudynių atomazgą. Pranešama, kad gaudynės sulaukė ypač didelio visuomenės dėmesio, todėl policija plačiau pakomentavo visus padarytus pažeidimus bei kaip vyko pačios gaudynės.

„Pirmadienį, apie 14 val. kelio A1 44 km Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai pastebėjo BMW automobilį su vokiškais valstybiniais numeriais, nors vairuotojo vieta yra įrengta dešinėje pusėje. Kadangi automobilis sukėlė įtarimų, pareigūnai nusprendė sustabdyti šį automobilį patikrinimui. Važiuojant paskui automobilį, automobilio vairuotojas pradėjo didinti greitį. Patikrinus jo greitį automobilyje įrengtu greičio matuokliu, buvo nustatytas 200 km/val. greitis, kur leistinas greitis – 120 km/val.“, – apie tai, kad BMW nuo pareigūnų skriejo ypač dideliu greičiu, pažymėjo pareigūnai.

Pasak policijos, įjungus švyturėlius ir per garsiakalbį nurodžius automobilio vairuotojui sustoti, šis dar labiau spustelėjo akseleratoriaus pedalą ir automobilis pradėjo tolti, pavojingai manevruodamas ir nemažindamas greičio važiavo toliau, kai kuriose vietose transporto priemones apvažiuodamas kelkraščiu, tuo sukeldamas pavojų savo ir kitu eismo dalyvių turtui, sveikatai bei gyvybei.

„Galiausiai kirtęs geležinkelio pervažą degant draudžiamam (raudonam) šviesoforo signalui ir apvažiuodamas nuleistas geležinkelio pervažos užtvaras pasišalino“, – toliau padarytus Kelių eismo taisyklių pažeidimus vardijo policijos pareigūnai ir pripažino, kad vyras paspruko.

Policijos nuotr.

Etatinis pažeidėjas

Kaip skelbiama Lietuvos policijos puslapyje, ilgai laukti nereikėjo ir kelių erelis buvo surastas. Tiesa, jis sustabdytas antradienį vairuojant jau kitą transporto priemonę.

„Pareigūnai nepamiršo šio įžūlaus vairuotojo ir vakar tas pats vairuotojas buvo sustabdytas Kauno rajono savivaldybėje, Neveronyse, vairuojantis jau kitą transporto priemonę „Ford Transit“ su angliškais numeriais“, – skelbia policija.

Pareigūnai nustatė, kad nuo jų sprukęs vairuotojas gimęs 1993 metais. Jis turėjo savo priežasčių sprukti, mat vyras neturi teisės vairuoti transporto priemonę, nes ši teisė jau anksčiau iš jo atimta dešimčiai metų.

„Pažymėtina, kad minėtam asmeniui iki šiol yra surašyti net 125 protokolai už Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai surašė jam dar kelis administracinio nusižengimo protokolus už „žygdarbį“: nepaklusimas sustabdyti transporto priemonę, greičio viršijimas, pavojingas ir chuliganiškas vairavimas, važiavimas per geležinkelio pervažą, degant draudžiamam šviesoforo signalui“, – kokios baudos dabar laukia nuo policijos bėgusiam vairuotojui, nurodė pareigūnai.

Tuo vairuotojo nemalonumai nesibaigė, nes Kauno apskr. Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai taip pat papildomai surašė administracinio nusižengimo protokolus už anksčiau padarytus nusižengimus. Taigi, vairuotojui teks stipriai papurtyti savo kišenes ir sumokėti visas paskirtas baudas.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pasiseke su pervaža bachurui. baudas mokes jei pavyks įrodyti, kad būtent jis ten važiavo. To greičiausiai nebus. policijos piaras ir tiek.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kaip ir kas jį privers tas baudas sumokėti,nuosavybės neturi,visi auto svetimi,gyvena kažkur UK,ko gero gyvenamoji vieta LT nedeklaruota.,Kodėl negalima paimti ir uždaryti keletui mėnesių,asmenybės nustatymui,psichinės būklės tyrimui,priklausomybes nuo narkotikų,ir t.t. O gal gerą stogą turi ?

Uropp

Uropp portretas
Toki sustabdzius iskart i kalejima, nes tikrai kazka nuzudys
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių