Quantcast

Kauno „Akropolyje“ nerimą pasėjo pasklidę dūmai

Restorane „Gan bei city“ sugedus dūmų ištraukimo ortakiui, dūmai pasklido po prekybos centrą.

Restorane „Gan bei city“ sugedus dūmų ištraukimo ortakiui, dūmai pasklido po Kauno prekybos centrą "Akropolis".

Kaip „Kauno dienai“ pasakojo į vieną netoli „Gan bei city“ esančių kavinių papusryčiauti atėjęs Tomas, trečiame aukšte jautėsi nemalonus degėsių kvapas.

"Užsukau su šeimyna papusryčiauti, tačiau tik pakilę eskalatoriumi, pajutome tą kvapą, pamatėme prie restorano pastatytas kopėčias ir bėgiojančius žmones. Po paskutinių įvykių Latvijoje apimė nemalonus jausmas, tačiau sirenos nekaukė, tad nusprendėme, kad šis incidentas mums nesugadins savaitgalio", - sakė kaunietis.

Pasak „Akropolio“ atstovų, sugedo dūmų ištraukimo ortakis, o dėl ten susikaupusių dūmų suveikė specialus daviklis. Buvo iškviesti ugniagesiai, bet jų pagalbos neprireikė, žmonės nebuvo evakuoti.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

stt

stt portretas
Akropolio maximos 1 kasininkas pederastas dulkina moteris policijos darbuotojas už produktus ar tai reiskia, kad reikia laukti nelaimes....

romek

romek portretas
Šiandien, 2013 12 08 d. apie 11 val. apsilankiau Kauno Akropolyje ir netekau žado : III aukšte (į kurį patekau iš parkingo akištelės) tvyrojo sudegusios elektros izoliacijos tvaikas ir lengva dūmų migla (kaip jaunystėje dirbęs elektriku atsakau už diagnozę). Matėsi bejėgiškai besibūriuojantys apsauginiai, pagalbinis personalas, budinčio elektriko bandymai lipti kopėčiomis aukštyn į palubes ieškoti dūmų šaltinio (girdėjosi komentarai apie kabelių degimą) . Parduotuvėlių (III a. parkingo pusėje ) darbuotojos susigūžę sėdėjo savo darbo vietose ir kartais išbėgdavo apsidairyti. Niekas neinformavo lankytojų apie padėtį (sakyčiau grėsmingą), pirmajame aukšte apsauga atidarė papildomas duris ventiliacijai, tai Maximoje dūmų beveik nesijautė, o kasininkės net nežinojo (!) apie pavojų. Mano bičiulis su šeima atvyko šventiniams pietums, tai kitoje pusėje nuo parkingo (už čiuožyklos) jau dūmų koncentracija buvo dar mažesnė ir pagalvojo, kad kažkas pasprogdino petardų. Žodžiu nieko naujo ...

MORE and MORE

MORE and MORE portretas
Ateityje tokių įvykių bus daugiau.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių