Quantcast

Kaunietis maistą pristačiusį vyrą pasitiko su ginklu

Kauno rajone sekmadienį maistą į namus pristatęs vyras ne tik negavo užmokesčio, bet dar buvo priverstas atiduoti pinigus.

Apie 20.15 val. Kauno rajone, Vijūkų kaime, 22-ejų vyrui perduodant vyriškiui užsakytą maistą, šis, laikydamas rankose daiktą, panašų į pistoletą, pareikalavo atiduoti pinigus. Vyrui padavus 50 eurų, vyriškis pasišalino.

Materialinis nuostolis – 50 eurų.

Pas 31-erių neblaivų (0,51 prom.) įtariamąjį rastas ir paimtas pneumatinis pistoletas „Gamo PT-85“ su dėtuve ir šoviniais, jis uždarytas į areštinę.

Policijos departamentas informuoja, kad dėl plėšimo panaudojant ginklą pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kulka

Kulka portretas
Pakelkit banga velniai per langa as pranasauju ateiti as dede Vanga :D Gal kilo itarimas ar Vanga nera dede Rimas :D Cia tik sutapimas nes biski prikimes :D

Kulka

Kulka portretas
Cia vel rajonas ir ne Kapzonas :) tikiuosi dar neatsibodau sekmadienis nuobodu. Tik noriu pasakyti kad reikia isklausyti. Nes pa zakonu neisigilinus ir rasant beleka iskart tampi lavonu. O kam juo tapti? Geriau nevargti. Po to ne akti!

Kulka

Kulka portretas
Ir kur atatranka ir principai garbe??? Kur nuomone ir as zvaigzde? Kur aplamai kazkas ? Tas anas ar belekas ? Kaip ir maniau nustatem kad komentarus raso kates. Bet ne namines ir nelaukines ... Tiesiog slykstines!
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių