Quantcast

Kaunietis apie partrenktą vyrą Savanorių prospekte: vaizdas buvo baisus

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytas Kaune pažymėtas skaudžia nelaime.

Prieš pat 8 val. ryto, kai eismo srautas itin intensyvus, judraus Savanorių prospekto ir Aukštaičių gatvės sankirtoje įvyko eismo nelaimė.

Pasak Kauno policijos atstovo, baltos spalvos automobilis partrenkė vyrą.

Portalas kauno.diena.lt sulaukė kauniečių vaizdo įrašo, kuriame matoma, kad partrenktasis guli važiuojamoje kelio dalyje. 

Pasak eismo nelaimės liudininkų, vyras ėjo reguliuojama pėsčiųjų perėja. Tačiau neaišku, ar degant leidžiamam eiti šviesoforo signalui. Šią informaciją dar turi patvirtinti policijos pareigūnai.

„Vaizdas buvo baisus. Vyras gulėjo ant kelio ir nejudėjo. Tikiuosi, kad jį pavyks išgelbėti. Mačiau, kaip iš balsto spalvos automobilio išlipo keli jauni vyrai, jie buvo ištikti šoko. Kaip suprantu, automobilis priklauso B1 kategorijai, kurią galima vairuoti nuo 16-likos metų“, – portalui kauno.diena.lt teigė pro nelaimės vietą važiavęs ir viską matęs kaunietis.

Į nelaimės vietą nedelsiant išsiųstas ir greitosios pagalbos ekipažas. Pasak Kauno greitosios pagalbos stoties atstovės, partrenktas vyras buvo praradęs sąmonę, tačiau atvykus medikams ją atgavo.

„Vyrui stipriai sutrenkta galva ir krūtinės ląsta, lūžimų nenustatyta. Po pirminės apžiūros vietoje jis pristatytas į Kauno klinikas“, – teigė greitosios medicinos pagalbos stoties atstovė.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėpartrenktas pėsčiasiseismo nelaimė Savanorių prospekteavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gal piemenei žurnalistei vaizdas ir baisus, o mes tai dar ir ne tokių matę. Čia dar nieko baisaus- guli apdaužytas žmogus ir tiek. Baisus bus kai gulės su nutraukta galva ar koja.

nustebes

nustebes portretas
siandien ryte per LR isklausiau zurn. R. Miliutes kritika gerb> PREZIDENTUI, is kurios supratau , kad cit.,,stabdziai automobiliuose tik vairuotojas - bailiams''. I r tai transliuojama per LR.?!!!!

Kuku

Kuku portretas
Gal išmokite rašyti kada vaizdas būna baisus bukagalviai žurnaliūgos žmogus tik partrenktas o ne sutraiškytas kūnas
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių