Quantcast

Kaunietės namą apšvarinusį vagišių susekė šuo

  • Teksto dydis:

Kaune namą apvogusį vyrą padėjo sugauti tarnybinis šuo.

Vagystė buvo įvykdytą ankstyvą sekmadienio rytą. Patruliuodami Kauno mieste, vakar apie 5.30 val. patruliai sulaukė policijos budėtojo pranešimo, jog Vytauto g. apvogtas namas.

Nieko nelaukę pareigūnai nuvyko tuo adresu. Juos pasitiko namo šeimininkė, papasakojusi, jog sugrįžusi namo rado ne tik atrakintas duris, bet ir nepažįstamą asmenį, kuris paspruko. Moteris apibūdino, kaip nepažįstamasis atrodė, tad pareigūnai kartu su keturkoju kolega Šaku netrukus pradėjo paiešką netoliese esančiose vietovėse.

Šuo pėdsakais nusekė į netoliese esantį miškelį, juo vedė dar apie 500 metrų, kol galiausiai Dovinės g. pradėjo stipriau tempti prie vieno iš namų. Nenustygdamas vietoje keturkojis pareigūnus nuvedė prie komposto dėžės, už kurios pasislėpęs gulėjo įtariamasis, atitikęs moters nurodytus požymius. Netoliese buvo rasti ir iš namo pavogti daiktai.

24-erių metų įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Keturkojui Šakui tai jau ne pirma sulaikymo operacija. Trejų metų belgų aviganių veislės keturkojis pagalbai policijos pareigūnams buvo ruošiamas nuo keturių mėnesių. Iš pradžių jis buvo pasitelkiamas pėdsekystei, žmogaus ir daiktų paieškai, sulaikymams, o nuo šių metų kovo Šakas padeda ieškoti ir narkotikų. 


Šiame straipsnyje: vagystėaviganistarnybinis šuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

dsa

dsa portretas
Man tai jau baisu, kai parašo šuns vardą. Vėl dar koks durnius ims šaudytis... O ar tą aną, Komskį nors nuteisė? Nutilo visi, ir tiek...

Nuoširdžiausi linkėjimai

Nuoširdžiausi linkėjimai portretas
tokiam mielam ir išmaniam šuneliui.

a

a portretas
Sekmes sitam grazuoliui!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių