Quantcast

Kaunietė įspėja: keturženklę sumą išviliojęs vyras dėjo į kojas

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytoja Evita įspėja patiklius žmones.

Anot jos, šiandien Partizanų gatvėje buvo apvogta garbaus amžiaus moteris.

„Paskambino vyriškis ir prisistatė esąs iš kažkokios įmonės. Pasakė, kad pinigai,  kuriais buvo apmokėtos sąskaitos, yra netikri ir jiems kalbant atvyks atstovas iš policijos. Jis paims  pinigus patikrinti: atvykęs parodys savo pažymėjimą, pasirašys aktą, o pinigus patikrins mašinoje“, – pasakoja moteris ir pastebi, kad garbaus amžiaus žmonės ne iš karto supranta, jog tokie žodžiai yra apgaulė.

Evita pasakoja, kad atėjęs vyriškis parodė pažymėjimą, pasirašė aktą, banknotų serijos numerius. „Pasiėmęs keturženklę sumą, tuo pačiu ir aktą – dėjo į kojas“, – apvogtos moters pasakojimą perpasakoja skaitytoja.

Garbaus amžiaus moteris pasakoja, kad vyriškis buvo apie 20-25 metų, maždaug 170 cm ūgio. 

„Tamsių plaukų, juodai apsirengęs, nemalonaus veido. Galbūt yra mačiusių kažką įtartino?“, – įspėja Evita.


Šiame straipsnyje: vagystėapvogėsukčiusskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ema

Ema portretas
Komentatoriai kaltina vyresnius žmones, tai tiesa, bet kaip suprasti, kad 40-metės įmonių darbuotojos - -buhalterės sukčiams praveda po 50000 Eur ar panašiai. Niekada nebūkim garantuoti už save, kartais atsitinka taip, kad pats nesupranti kodėl.

O tai ko babyte tikejosi,

O tai ko babyte tikejosi, portretas
kad atsises ant laiptu grobi perskaiciuoti ? Jau igriso tie verkslenimai :apgavo,pagrobe...Juk ir vaikui turi buti aisku, metai is metu tas pats.Gal kurcios tos babytes,kad dar vis nepasimoko nei is savu, nei is svetimu bedu???

regina

regina portretas
jau tokioms niekas neikals nei i galva nei i sikna jos labai smalsios bet kiek daug turi patenkino savo smalsuma ileido i buta nepazistamus uz tai reikia moketi
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių