Quantcast

Kauniečiai perspėja apie avarijas ir spūstis

  • Teksto dydis:

Lietuvos automobilių kelių direkcija įspėja, kad naktį keliuose gali formuotis plikledis, tad vairuotojai turėtų būti dar atidesni. Tačiau smulkių incidentų Kauno gatvėse pasitaikė ir dieną ar pavakarę.

Kauniečiai ketvirtadienio popietę  P. Lukšio ir S. Žukausko šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje užfiksavo automobilį, kuriam buvo sumaitotas priekis. „Greičiausiai kažkur skubėjo, nes taip „suploti“ priekį tik pajudėjus nuo sankryžos neįmanoma“, – spėjo kaunietis.

Policijos atstovas teigė, kad per šį eismo įvykį žmonės nenukentėjo, o vairuotojai pildė eismo įvykio deklaraciją.

Apie 17 val. internautai pranešė ir apie avariją Pramonės prospekte, netoli Kauno kolegijos. „Nuo „Urmo“ pusės laikykitės antros juostos“, – pranešė kaunietis.

Spūstis, anot vairuotojų, susidarė ir nuo Elektrėnų gatvės važiuojant link Amalių pervažos.

Grupės „Kur stovi policija Kaune“ „Facebook“ nuotr.

Kiti eismo dalyviai dalijosi juos papiktinusiais vaizdais. „Link VI forto žiedinės sankryžos nuo Chemijos gatvėje esančios žiedinės sankryžos. Trumpino kelią, matyt, pievomis važiuojant pavyksta greičiau“, – taip vaizdą, kuriame matyti automobilis, važiuojantis šaligatviu, komentavo spūstyje stovintis vairuotojas.

Grupės „Kur stovi policija Kaune“ „Facebook“ nuotr.

17.30 val. kalbintas policijos atstovas teigė, kad nors šiandien sąlygos vairuotojams ir nebuvo itin palankios, tačiau pranešimų apie skaudžias eismo nelaimes pareigūnai nesulaukė. „Šiandien ryškaus eismo nelaimių padidėjimo nepastebėjome“, – portalui teigė policijos atstovas.


Šiame straipsnyje: avarijaavarijosavarija LTplikledis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių