Quantcast

Kaune žuvo iš aštunto aukšto nukritęs vyras, aklojo rankose sprogo petarda

Kauniečiai Naujuosius metus atšventė palyginti ramiai, tačiau neišvengta ir skaudžių įvykių.

Kauniečiai Naujuosius metus atšventė gana ramiai, tačiau neišvengta ir skaudžių įvykių. 

Medikų žiniomis, fejerverkai stipriai sužalojo tris žmones, o paryčiais užsimušė iš aštunto aukšto balkono Europos pr. iškritęs ar iššokęs 56 metų vyras. 

Gydytojai skubėjo padėti moteriai, kuriai dar prieš vidurnaktį Partizanų g. akį sužalojo fejerverkas. S. Banaičio g. petarda sužalojo vyrui galvą. Apie 1 val. fejerverkas sprogo aklo vyro rankose. Visi šie žmonės nuvežti į ligoninę.

Medikų pagalbos prireikė ir dviem jaunuoliams, nukritusiems beveik iš trečio aukšto. Nelaimė įvyko Kauko alėjoje, kur 19-mečiai vaikinas ir mergina buvo užsikabaroję ant apleisto pastato. Abiem nustatyti daugybiniai sužeidimai.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja Alfreda Tuomenienė teigė, kad gruodžio 31-osios dieną ir sausio 1-osios naktį stotis gavo 299 iškvietimus. Tai truputį daugiau nei įprastai būna iškvietimų apskritai, o iš jų – dvigubai daugiau nelaimingų atsitikimų, sužalojimų.

"Paprastai sulaukiame daugiau lėtinėmis ligomis sergančių ligonių. Nelaimingi atsitikimai, sužalojimai sudaro tik dešimtadalį visų įvykių", – kalbėjo A. Tuomėnienė. Naujųjų metų šventimo parą užregistruoti net 74 tokie atvejai, tai yra ketvirtadalis visų iškvietimų.

"Buvo daug girtų žmonių, daug apsinuodijimų alkoholiu, įvyko daug šeimos konfliktų", – pastebėjo A. Tuomenienė. Tiesa, nepilnamečiams dėl alkoholio gydytojų pagalbos per šias šventes neprireikė. 

Į Rotušės aikštę, kur Naujųjų sutikti buvo susirinkę minios žmonių, greitosios medikai nebuvo kviesti.

"Pats budėjau aikštėje. Nebuvo kilę jokių neramumų, visi šventė kultūringai", – sakė Kauno policijos budėtojas. Tačiau pareigūnai vos spėjo į viešosios tvarkos pažeidimus kitose miesto vietose.

"Viešosios tvarkos pažeidimų buvo daug, palyginti su paprastomis dienomis. Daug skambučių sulaukėme dėl triukšmaujančių kaimynų. Naktį užregistruota ir plėšimų, pavogti du automobiliai", – vardijo budėtojas. 

Ugniagesiams ši naktis buvo pakankamai rami. Jie tradiciškai gesino padegtus šiukšlių konteinerius. Degė ir vienas automobilis, o A. Mickevičiaus g. gaisras įsiplieskė kambaryje. Pasak ugniagesių, apdegė patalpa ir joje buvusi lova. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

bet tai

bet tai portretas
kam aklam petadra, juk vis tiek nemato fejerverkų. O gal čia to teisiamojo tipo "aklo" Kedžio draugelio rankose sprogo? :DD

e

e portretas
valio, Kaunas aplenkė šventiniu šurmuliu Panevėžį, ten žmogus iškrito tik iš 7 aukšto, o Kaune iš 8.

Senamiestis

Senamiestis portretas
Nieko tokio nenutiko,pasaude valandele ir aprimo viskas,su Naujais visus!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių