Quantcast

Į Kauną grįžo 90-ieji: po akistatos su reketininkais auka – ligoninėje

  • Teksto dydis:

Kauno teisėsaugininkai pradėjo dar vieną ikiteisminį tyrimą dėl turto prievartavimo, panaudojant ne tik fizinę bei psichinę prievartą, bet ir atimant laisvę, apie kurį kol kas nelabai nori kalbėti. Portalo kauno.diena.lt žiniomis, apie šį įvykį jiems pranešė medikai, pas kuriuos atsidūrė nukentėjusysis, o ne jis pats.

Kaip skelbiama policijos suvestinėse apie sekmadienį užregistruotus įvykius, šeštadienį po pietų gautas pranešimas, kad M. Gimbutienės gatvėje trys asmenys naudojo fizinę ir psichinę prievartą prieš 1980 metais gimusį vyrą ir vertė jį perduoti 1 tūkst. eurų ir 2003-ųjų gamybos automobilį „Audi A6“.

Portalui pavyko pasitikslinti, kad visa tai įvyko viename Petrašiūnų bendrabutyje. O šeštadienį po pietų ligoninėje dėl šio įvykio metu patirtų sužalojimų atsidūręs nukentėjusysis, kaip teigė teisėsaugininkai, tebebuvo joje ir pirmadienio pavakarę.  

Trys įtariamieji turto iš jo prievartavimu, gimę 1995, 1996 ir 1992 metais, kurie buvo sulaikyti sekmadienį įvairiose vietose, pirmadienio pavakarę dar buvo teisėsaugininkų apklausinėjami. Dar buvo neapsispręsta, ar kreiptis antradienio ryte į teismą su prašymu juos suimti. Nors visi sulaikytieji, teisėsaugininkų teigimu,  buvo jiems žinomi dar iki šio įvykio.

Teigiama, kad tai, kas pateikta policijos suvestinėse, yra nukentėjusiojo parodymai. O vykstančios įtariamųjų apklausos dar neatsakė į klausimą, ar tai buvo klasikinis turto prievartavimas, už kurį gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų, ar vertimas neteisėtu būdu grąžinti skolą, t. y. savavaldžiavimas, už kurį Baudžiamasis kodeksas grasina areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kur tie kandidatų pažadai išrinkus tvarka daryti?

Kur tie kandidatų pažadai išrinkus tvarka daryti? portretas
Administratoriai daugiabučių senai dirba 90-ujų metodais ir niekas jų nestabdo.

Kur teisėsauga ?,ji nemato akivaizdaus reketo

Kur teisėsauga ?,ji nemato akivaizdaus reketo portretas
Kai signalizuoji kad UAB Būsto valda vykdo reketą daugiabučiuose ir apgaudinėja daug žmonių .Niekas neteikia šiems pastoviai vykdomiems žmonių mulkinimams jokio dėmesio .UAB Būsto valda pradėjo veikla 2006 m tačiau ji elgiasi kaip 90-aisiais nuo pat savo veiklos pradžios ir niekas jiems audito neatlieka. Matomai savi biznį daro ir darys iki kam nors nepaduos padėkos už laisva darbą, be kontrolės.

ZARASAI

ZARASAI portretas
Kaunas - miestas znaunas
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių