Quantcast

Kaune – tragiška atomazga: jauna moteris rasta negyva, kūdikio paieška nutraukta

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę Kaune rastas naktį iš namų su kūdikiu išėjusios 27-erių R. K. kūnas

Kauno policija teigė, kad mirusios moters kūnas 14.20 val. rastas Nemune, prie pėsčiųjų tilto, vedančio į Panemunės šilą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Kūdikis tebeieškomas.

Paieškoms sutelktos didžiulės pareigūnų pajėgos. „Moters kūną surado gelbėtojai. Buvo pasitelkti dronai, kinologai, keturračiai važinėjo po šilą. Buvo pasitelktos visos įmanomos pajėgos“, – portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovas.

Apie 20 val. ugniagesiai gelbėtojai jau pradėjo krautis įrangą. „Nelabai tikslinga atlikti gelbėjimo darbus, matomumas prastėja. Vaiko neradome“, – teigė ugniagesių gelbėtojų atstovas. Kūdikio paiešką šeštadienį gelbėtojai nutraukė.

„Manau, kad ryte paiešką atnaujinsime, jeigu iš policijos bus prašymas“, – sakė ugniagesių atstovas.

Šeštadienio vakarą policija taip pat paiešką sustabdė. „Tamsiu paros metu paieška nevykdoma“, – sakė policijos atstovas.

Skaitytojo nuotr.

Apie 14 val. moters sutuoktinis Ignas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad ji išėjo tik su kūdikiu ant rankų. Ji nepasiėmė ne tik mobiliojo telefono, bet ir rankinės, vaikiško vežimėlio. „Ji neturėjo nieko – pasiėmė vaikutį ant rankų, apsirengė ir išėjo“, – sakė vyras.

„Iš ligoninės grįžome vakar, – paklaustas apie žmonos būklę pašnekovas teigė, kad ji jautė nuovargį. – Neįsivaizduoju, kodėl ji išėjo iš namų. Gerai viskas buvo, santykiai – gražiausi. Jokių pykčių. Viskas puiku buvo.“

Kaip jau skelbta, moteris su kūdikiu iš namų, esančių Kaune, Biržiškų g., išėjo šeštadienį, apie 00.30 val.

Portalui kauno.diena.lt policijos atstovė teigė, kad į pareigūnus kreipėsi moters sutuoktinis, kuris pabudęs ryte namuose neberado R. K. ir naujagimio.


Šiame straipsnyje: ieškoma moterisrastas kūnaspagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

cara

cara portretas
hei jeg er her i dag for å dele et vitnesbyrd om hvordan kjærlighetstempelløsningen hjalp meg med å få mannen min tilbake og stoppe skilsmisse med om 48 timer kontakt prest jaja jeg kan ikke hjelpe ham takk nok for at du gjenopprettet ekteskapet mitt og brakte familien vår sammen igjen. Her er kontakten for å nå ham .lovetemple 0001 { @ } {g mail. { com} {WhatsApp} +1716_503_7879

Amelija

Amelija portretas
Vargu ar toks jau užjaučia tis tas vyras, jei nesugebėjo net vežimėlį vaikui nupirkti. Neuzjaute žmonos, tik apsimeta kad toks gerutis. Gaila jaunos mamos ir mažo kudikelio! Užuojauta artimiesiems!

Anonimas

Anonimas portretas
Manau įvykdytas nusikaltimas,jos artimieji gali tiksliau pasakyti ,kas galėjo nutikti.Koks vyras išleis is namų ,koks vyras jeigu jis nepadeda vaiką auginti.Jis miegojo, nieko negirdėjo,netiesa .
VISI KOMENTARAI 96

Galerijos

Daugiau straipsnių