Quantcast

Incidentas Kaune: peiliu sužalotas paauglys atsidūrė ligoninėje (papildyta)

  • Teksto dydis:

Kaune sekmadienį peiliu sužalotas nepilnametis, pranešė Policijos departamentas. Šis pavojingas incidentas įvyko vidury dienos ir viešoje vietoje.

Informacija apie šį mįslingą įvykį pradedamos Policijos departamento suvestinės apie išskirtinius sekmadienio nusikaltimus šalyje.

Pranešama, kad nenustatytas jaunuolis peiliu sužalojo nepilnametį apie 14.25 val. Kalniečių mikrorajone – Geležinio Vilko gatvėje.

Nukentėjusiajam ne per seniausiai sukako keturiolika.

Pirminė jo pateikta įvykio versija apie tai, kas įvyko, – nepažįstamas asmuo, ateinantis iš priekio, staiga jam dūrė peiliu.

Sužalotasis pristatytas į gydymo įstaigą su nedidele durtine žaizda po kaire mentimi. Pirminiais duomenimis, jis buvo ir sumuštas.

Tą pačią dieną po apžiūros gydymo įstaigoje, į kurią jis dėl viso pikto buvo trumpam paguldytas, keturiolikmetis buvo perduotas mamai.

Ar jis buvo žinomas policijai iki šio mįslingo incidento, kol kas nepatikslinama. Tačiau pavyko išsiaiškinti, kad nukentėjusysis gyvena kaimyniniame prospekte.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, už ką gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Įtariamasis iki pirmadienio ryto dar buvo nesulaikytas. Tačiau teigiama, kad yra intensyviai ieškomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostui

Kostui portretas
Gali nieko nelaukt, tyrėjas išvadose parašys: ėjo šaligatviu, pargriuvo ant peilio. Ir taip keturis kartus.

diedas

diedas portretas
užsirovė jaunuolis ant ginkluoto žmogaus...

Anonimas

Anonimas portretas
keista nebuna siaip ejo ir dure
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių