Quantcast

Kaune liepsnojo automobilis: įtarti padegimą leidžia viena detalė

  • Teksto dydis:

Kauno ugniagesiams sekmadienio rytą buvo pranešta apie degantį automobilį.

Šiek tiek po 5 val. ryto buvo pranešta, kad K. Petrausko gatvėje, prie parduotuvės „Express Market“, dega lengvasis automobilis.

Automobilis „Audi A4“ degė atvira liepsna. Išdegė variklio skyrius, sudegė priekiniai žibintai, apdegė priekinis bamperis, variklio dangtis, kairės ir dešinės pusės priekiniai sparnai, skilo priekinis stiklas, termiškai paveikti veidrodėliai, priekinės padangos, kairės ir dešinės pusės priekinių durų stiklai.

Ant variklio dangčio rastas išsilydęs plastikinis indas. Atjungtas transporto priemonės akumuliatorius.

Socialiniuose tinkluose supleškėjusio automobilio savininkas pasakoja, kad automobilis neva buvo padegtas.

„Ramiai sau gyveni, niekam netrukdai ir staiga naktį prabundi nuo garsaus beldimo į duris. Jau bėgant prie durų pamatai pro langą dūmų kamuolius ir gaisrinių šviesas. Širdis iškart nusirita į kulnus, nes lovytėje miega kūdikis. Galvoji blogiausia – dega namas. Ačiū Dievui, šį kartą blogiausia nepasitvirtina, bet vis tiek... Šią naktį buvo padegta mūsų mašina. Pareigūnai neabejoja, kad mašina buvo padegta“, – pasakojo automobilio savininkas. 

Pirmadienį Policijos departamentas pranešė, kad automobilio savininkui padarytas nuostolis siekia 5 tūkst. eurų. Įtariamas padegimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo visuotinai pavojingu būdu. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Gerai padarė kad padegė nes nakti prie parduotuviu tiek mašinu atrodo kad pardotuvė dirba nors ir ženklai stovi faramtai nerupi kiems tik kaukės pirmoivietoi

ATSAKYMAS KOMENTATORIUI

ATSAKYMAS KOMENTATORIUI portretas
SVEIKINU,JUS PIRMAS ITARIAMASIS.TUOJ GAUSIT SAUKIMA PAS POLICIJOS TYREJA.

Gerai padarė kad padegė

Gerai padarė kad padegė portretas
Rado mat kur parkuotis, parduotuvės aikštelėj, ir visus taip reikėtu paauklėt, kurie parkuojasi parduotuvių aikštelėse. Nakties metu gerai matosi, kad šitos mašinos ne pirkėjų, atvažiavusių apsipirkt, bet netoliese gyvenančių lochų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių