Quantcast

Indų restorano apiplėšime dalyvavo ir moksleivis

Du neseniai pilnamečiais tapę kauniečiai surengė drastišką išpuolį studentų iš Azijos pamėgtame Pašilės gatvės restoranėlyje. Tačiau labai greitai užspringo šiuo „gardžiu kąsneliu“, kaip, išvertus iš anglų kalbos, šią užeigą yra pavadinęs jos savininkas – Indijos pilietis.

Du prieš tris

Pranešimas apie vėlų antradienio vakarą Kauno restorane „Good Bite“ įvykdytą ginkluotą apiplėšimą pateko į Policijos departamento parengtą visos šalies nusikaltimų suvestinę.

Remiantis šio restorano savininko, 27-erių metų Indijos piliečio, pranešimu, apie 23 val. į jo įstaigą, kuri jau užsidarinėjo, tačiau durys dar buvo neužrakintos, atėjo du kaukėti asmenys. Grasindami pistoletu bei papurškę ašarinių dujų, jie pagrobė kasos aparatą, du mobiliojo ryšio telefonus, kortelių dėtuvę, piniginę su asmens tapatybės ir banko kortelėmis, nešiojamą kompiuterį bei žaidimų konsolę.

Išpuolio metu restorane buvo ir jo savininko brolis bei, pirminiais duomenimis, dar vienas jų tautietis. Po įsibrovėlių dujų atakos ją atlaikę indai tą pačią naktį kreipėsi į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių.

Sulaikyti už valandos

Įtariamieji šiuo išpuoliu buvo sulaikyti jau po valandos. Turint galvoje jų sulaikymo vietą – Žeimenos gatvę, šis nusikaltimas galėjo būti ir neatskleistas. Įtariamieji įkliuvo netoli vieno iš jų namų Sukilėlių prospekte – su dalimi grobio, kurį galimai netrukus būtų paslėpę.

Policijos patruliams įtarimą sukėlė automobilis „Audi 80“ bei juo važiavę du jaunuoliai. Jo bagažinėje bei salone rasta ir įtartinų daiktų bei, pirminiais duomenimis, pneumatinis pistoletas. Galutinį žodį dėl šio ginklo tars jį apžiūrėję ekspertai.

Pristačius „Audi“ ekipažą į policiją, buvo gautas pranešimas ir apie ginkluotą išpuolį Pašilės gatvėje. Nusikaltėlių grobis iškalbingai sutapo su radiniu vieno iš sulaikytųjų tėvo vardu registruotame „Audi“.

Išdavė suglumę veidai

Ketvirtadienį po pietų įtariamieji ginkluotu apiplėšimu surakinti tarpusavyje antrankiais atvežti į Kauno apylinkės teismą.

Suglumę jų veidai, kurių net nebandyta dengtis, iškalbingai bylojo, kad jie dar tebėra šoko būsenos dėl patirto fiasko. Už ginkluotą apiplėšimą gresia laisvės atėmimą iki dešimties metų.

Vienas iš įtariamųjų – niekur nesimokantis ir nedirbantis 18-metis A.A. iš Minties Rato gatvės kovo pabaigoje jau išgirdo vieną Kauno apylinkės teismo nuosprendį. Už netikrų pinigų laikymą arba realizavimą jam tąkart pavyko atsipirkti pinigine bauda.

A.A. bendrininkas – vos prieš kelis mėnesius 19-mečiu tapęs Sukilėlių prospekto gyventojas A.D. dar neteistas. Pastarasis – vienos Kauno mokyklos moksleivis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

baba

baba portretas
Jeigu čia restoranas, tai aš balerina :)

Kodėl neparodote,

Kodėl neparodote, portretas
jei jau sugauti? Juk netrukus bus paleisti, nes gailėsis, atsiprašinės, pasižadės taip nebedaryti, o mes ir nežinosime, šalia kokių banditų gyvename ir ko reikia saugotis...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių