Quantcast

Karaliaus Mindaugo prospekte – masinė avarija: nukentėjo moteris

  • Teksto dydis:

Penktadienį judriame Kauno prospekte įvyko masinė avarija. Ir taip sunkiai pravažiuojama kelio dalis tapo visiškai paralyžiuota, į nelaimės vietą sulėkė specialiosios tarnybos.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad 16.21 val. gautas pranešimas dėl keturių automobilių avarijos miesto centre, Karaliaus Mindaugo pr., prie pat M.K. Čiurlionio tilto.

Pasak pareigūnų, eismo nelaimės metu susidūrė „Opel“, „Volkswagen“, „Toyota“ ir „Saab“ markių automobiliai. Pastarojo 50-ies metų vairuotojas – šios avarijos kaltininkas. Kaip portalui pasakojo policijos atstovas, jis rėžėsi į kitą transporto priemonę, o pastarosios į kitas, stovėjusias priekyje.

Į nelaimės vietą buvo iškviesti pareigūnai, ugniagesiai gelbėtojai ir greitoji medicinos pagalba. Laimė, sunkesnių sužalojimų pavyko išvengti. Per avarija nukentėjo vienoje iš transporto priemonių buvusi moteris – ji skundėsi nugaros skausmais. Visos transporto priemonės – gerokai apgadintos.

Policijos duomenimis, visi vairuotojai blaivūs.

Šiuo metu šioje kelio atkarpoje pluša darbininkai, todėl eismas ir taip dažnai būna apsunkęs. Todėl įvykus avarijai kitiems vairuotojams teko apsišarvuoti kantrybe.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija miesto centremasinė avarijaavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

B.B.d

B.B.d  portretas
Jei būtų saugus atstumas ir protingas greitis....Na niekaip nebūtų avarijų !!!! O jeigu piyisa belekaip iš lempos .... Daugiau šūdinu mašinų varo y šiukšlyną :-))))))))))

BMW

BMW portretas
Ar yra bmw šioj krūvoj.

Anonimas

Anonimas portretas
Prisilakstė debilai...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių