Quantcast

Į avariją prie Rumšiškių pateko nuteistieji: apvirtusio mikroautobuso vairuotas – be teisių

  • Teksto dydis:

Kelyje Vilnius-Kaunas ketvirtadienio rytą apsivertė į darbą iš Pravieniškių kalėjimo vykusių kalinių mikroautobusas.

„Buvo gautas pranešimas 8 ryte, kad Kaišiadorių rajone, kelyje Vilnius-Kaunas apsivertė mikroautobusas, vairuojamas 1995 metų vyro. Asmuo buvo blaivus, tačiau neturi teisės vairuoti transporto priemonės“, – BNS Kauno policijos atstovė Reda Zarauskienė.

„Patys vyko iš Pravieniškių kalėjimo, kurie turi teisę vykti į darbą“, – sakė atstovė.

Pasak atstovės, mikroautobusą turėjo vairuoti kitas vyras – vienas iš keleivių. Kodėl prie vairo sėdo kitas asmuo, aiškinasi policija.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Anot jos, avarija įvyko, kuomet mikroautobuso vairuotojas norėjo aplenkti vilkiką, tačiau nesuvaldė transporto priemonės ir apsivertė. Eismo įvykio metu nukentėjo trys keleiviai: du gimę 1980 metais ir vienas – 1981-iais.

Kaip BNS sakė Lietuvos kalėjimų tarnybos Pravieniškių 1-ojo kalėjimo viršininkas Linas Nanartavičius, keturi kaliniai ketvirtadienį vyko į darbą Kaune.

Nuteistieji gali savarankiškai vykti savo ar įmonės transportu, taksi, viešuoju transportu į darbą. Išleidžiant nematome, į ką įsėda.

„Mūsų duomenimis, atviro tipo bausmę atliekantys nuteistieji vyko į darbą įmonės transporto priemone“, – sakė L. Nanartavičius.

„Nuteistieji gali savarankiškai vykti savo ar įmonės transportu, taksi, viešuoju transportu į darbą. Išleidžiant nematome, į ką įsėda. Tikriname tą informaciją“, – teigė viršininkas.

Anot jo, jei paaiškėtų, kad nuteistasis vairavo neturėdamas tam teisės, bus taikoma administracinė ar baudžiamoji atsakomybė kaip ir visiems piliečiams.

L. Nanartavičiaus teigimu, du vyrai apžiūrėjus medikams buvo išleisti atgal į pataisos namus, kiti du gydomi ligoninėje. Vienam asmeniui nustatytas lūžis, kitam – sutrenkimas. 


Šiame straipsnyje: Pravieniškėskaliniaiapvirto automobilisspūstysavarija LTLNK turinys1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
O siaube, komentatoriai keles klases baigete taip rasydami. Pirma ten irgi zmones, antra pasidomekite nuteistuju tvarka istatymuose ka jie gali ir ko negali. Kas gali vaziuoti ir dirbti.

mažai jūs žinot

mažai jūs žinot portretas
vairavo iš teritorijos turintis teises. Paskui pasikeitė. Kodėl - tik versijos. Antra. Tai ne zekai. Zekai sėdi uždaryti. Tai pakelės į namus kontingentas. Ir pas mus tokie dirba. Jie laisvesni. Vaikšto po Pravienas, eina į parduotuvę, dirba, važiuoja į komandiruotes. Savaitgaliais važiuoja namo. Trečia. Zekas iš rusiško zalkliūčionyj kanalo armeec - z/k. . Taip žymėdavo Belomor kanalo statytojus. Tipo, ne kaliniai rausia tą kanalą. Ir paskutinis - kur kelyje Vilnius Kaunas galima aplenkti - t.y. išvažiuoti į priešingos krypties eismo juostą?

.....,

....., portretas
Celofanas vežė zekus į šeimų maršą?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių