Quantcast

Kaimynų braškės vos nekainavo senjorei gyvybės

  • Teksto dydis:

70-metė kaunietė, kurią trečiadienį iš dešimties metrų gylio griovio ištraukė ugniagesiai gelbėtojai, turėtų dėkoti jos gyvybę išgelbėjusiai augmenijai, kuria apaugęs skardis, nuo kurio ji nuslydo.

Kauno ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse praneša, kad tądien – 12.50 val. jie gavo pranešimą, kad Gervėčių gatvėje, esančioje VII forto prieigose, į duobę su vandeniu įkrito moteris. Duobė – 10 metrų gylio.

Per penkias minutes pasiekus įvykio vietą, konstatuota, kad nelaimėlė – griovyje, kuris – be vandens. Tiksliau – nuslydusi nuo panašaus aukščio medžiais bei krūmais apaugusio skardžio.

Ugniagesius gelbėtojus pasitikęs nelaimėlės gyvenimo draugas teigė, kad jis dar bandė ją, benugarmančią žemyn, sugriebti. Tačiau nesėkmingai. O po to – iškelti į viršų pats, pasitelkęs kopėčias, bet šios buvo per trumpos. Tik – trijų metrų ilgio. O nelaimė nutiko kaimynų sklype, šiems išvykus į užsienį ir leidus jiems nusiskinti jų braškes.

Ugniagesių gelbėtojų aukštalipiai pasiekė nelaimėlę su savo specialia įranga. Ji iškelta į viršų neštuvuose, dėl viso pikto uždėjus ant kaklo įtvarą ir panaudojus virvę.

Nors, pirminiais duomenimis, jokių rimtesnių sužalojimų ši 70-metė nepatyrė, nes, panašu, kad krisdama, spėjo nusigriebti skardžio apačioje esančios augmenijos, iš įvykio vietos ji buvo išvežta į ne per toliausiai esančias Kauno klinikas sąmoninga.

Anot specialiųjų tarnybų, dalyvavusių šioje gelbėjimo operacijoje, tai – ne pirma į šio stataus skardžio spąstus patekusi auka. Tik dažniau juose atsiduria neblaivūs asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
zinoma , juokas pro asaras

Sutr auka lez be

Sutr  auka lez be portretas
Eskaluoja kara Lietuvoje amerikos antikristu plano vykdytoja "simonis" Arklio snukis , issigimele jobana, sulauksi tu atpildo py de r sa jo ba na.

Ko neįdėjot nuotraukų ?!

Ko neįdėjot nuotraukų ?! portretas
Velniškai norėčiau pamatyt , kaip gudriai kaimynai apsaugojo braškes IŠRAUSDAMI VILKDUOBĘ ŠALIA....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių