Quantcast

Judrioje Kauno sankryžoje partrenktas paspirtuku važiavęs vyras

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę kauniečio kelionę paspirtuku apkartino lengvojo automobilio smūgis. Po jo dviratės transporto priemonės vairuotojas išgabentas į ligoninę.

Kauno policijos atstovas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad 14.48 val. buvo gautas pranešimas dėl eismo nelaimės Pramonės pr. ir Partizanų g. sankryžoje.

Pasak policijos, šioje vietoje lengvasis automobilis „Audi“ partrenkė paspirtuku važiavusį vyrą. Į nelaimės vietą iškviesti pareigūnai aiškinasi nelaimės aplinkybes.

Kiek vėliau su portalu kauno.diena.lt susisiekusi skaitytoja Evelina patikslino, kad lengvasis automobilis – „Ford“ markės. Skaitytoja pasidalijo ir nuotrauka iš įvykio vietos.

Skaitytojos Evelinos nuotr.

Į avarijos vietą vyko ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Pasak Kauno medikų atstovės, atvažiavus nukentėjusysis buvo rastas ant žolės. Vyras buvo sąmoningas, tačiau su kirstine žaizda galvoje.

„Žmogus buvo apžiūrėtas vietoje. Kojas ir rankas valdė, todėl galima manyti, kad lūžių nėra. Dėl žaizdų jis išgabentas į gydymo įstaigą“, – portalui kauno.diena.lt detalizavo medikų atstovė.

Dėkojame skaitytojams, kad dalijatės informacija!


Šiame straipsnyje: partrenktas žmoguspartrenktas paspirtuku važiavęs vyraseismo nelaimėavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Sanciu,,kibiras,,

Sanciu,,kibiras,, portretas
Uzvakat Juozaoaviciciaus pr tik nerealaus autobuso vairuotojo pastabumu tokio,,paspirtuko,,nesutraiske.Autobusas suko prie dustojimo,o tas bande pralysti.Ka,jie stabdziu neturi?Ir idiotiska pavadinima pakeisti reikia.Kai kurie su ,,kamazo,,ratais,stambesni uz motociklus irgi paspirtukai.

As

As portretas
Ne tik saligatviu einant saugokis el.paspirtuku, dar ir vairuotojai turi saugotis..anksciau dviratininkai, dabar paspirtukai. Nuprotejimas

Nesupratau,

Nesupratau, portretas
tai buvo vyras??? Vyras su paspirtuku?
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių