Quantcast

Jonavos gatvėje – BMW ir „Renault“ avarija: kliudytas ir kelio ženklas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio popietę Kaune, Jonavos gatvėje, fiksuotas eismo įvykis – susidūrė du lengvieji automobiliai, kliudytas ir kelio ženklas.

Apie eismo įvykį portalui kauno.diena.lt pranešė skaitytojai.

Kauno policijos budėtoja patvirtino, kad sekmadienį apie 15.04 val. gautas pranešimas dėl avarijos Jonavos gatvėje. Čia susidūrė du lengvieji automobiliai – BMW ir „Renault“. Po smūgio BMW užvažiavo ant žaliosios salelės ir kliudė kelio ženklą.

Pasak policijos atstovės, per avariją žmonės nenukentėjo, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai – blaivūs.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTkliudė kelio ženkląavarija Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuotraukose

nuotraukose portretas
matau tik bmw ir kelio ženklą.

Anonimas

Anonimas portretas
jei ir butu jo 30 km/h greitis jis nebutu taip masinos sudauzes,kad ratas numustas,negalima vaziuoti be tralo,durys ir sonas ir priekis sudauzytas. zodziu kosmariskas sudauzymas . kai matai 300 metru nera msinos,o toliau ir nematai ,tai suki i gatve. O tai kokiu greiciu galima lekti ,kai i tave atsitrenkia is dangaus ir tokiu smugiu, ,kad masinai tokie nuostoliai ohooo. Tai va ,kad matai kad nera masinos ir suki,o jei ji lekia 70 km/h greiciu tai ji islys ir nepristabdys tokiam slidziam kely

Anonimas

Anonimas portretas
Jei butu kalneliai tai ne dvigubai km vaziavimo esmas .. Per užmiestyje esančius kalnelius, kurie dažniausiai yra ilgesni ir dirbtinai suformuoti iš asfalto, galima važiuoti šiek tiek didesniu greičiu, tačiau jis neturėtų viršyti 30 km/val.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių