Quantcast

Įtariama, kad didžiulis gaisras Karmėlavoje sukeltas tyčia

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Karmėlavoje kilo didžiulis gaisras, kurio metu liepsnos niokojo sandėliukų masyvą. Pučiant gūsingam vėjui gesinimo darbai labai apsunko, tačiau, laimei, ugniagesiams pavyko išsaugoti toje pačioje teritorijoje buvusį gyvenamąjį namą.

Didžiulis gaisras Karmėlavoje esančioje Topolių gatvėje kilo sekmadienio vakarą.

Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstos sustiprintos ugniagesių pajėgos – keturios ugniagesių autocisternos ir 10-ies tonų vandenvežė.

Atvykus ugniagesiams paaiškėjo, kad dega dviejų pusių sandėliukų masyvas. Dėl didelio ir gūsingo vėjo buvo sunku gesinti. Toje pačioje teritorijoje buvo ir gyvenamasis namas.

Nors liepsnos plito žaibiškai, dalį pastatų pavyko išsaugoti.

Ugniagesiai praneša, kad per gaisrą sudegė apie 640 kv. m bendro pastatų ploto. Apdegė nuosavas namas, dalis jo stogo, viena siena, sutrūko antrame aukšte du stiklo paketai, sulieta dalis pirmojo aukšto.

Ugniagesiams gelbėtojams pavyko išgelbėti už 2–3 metrų nuo gaisro židinio stovinčius tris gyvenamuosius namus su ūkiniais pastatais, pirtimi ir dalį sandėliukų.

Žmonės per gaisrą nenukentėjo. 

Antradienį Policijos departamentas informavo, kad nors nelaimės aplinkybės dar tikslinamos, tačiau įtariamas padegimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
MŪSŲ VALDŽIA STEBISI , KAD UŽSIENYJE SPECIALIAI DEGINAMI MIŠKAI , O KAD PAS MUS L I E T U V O J E SPECIALIAI DEGINAMI NAMAI , TAI JOKIOS NUOSTABOS , TAI NORMALU.

as

as  portretas
gal kam prireikė žemės statyboms po tais sandėliukais?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių