Quantcast

Išsisukti dėl rastų alkoholio butelių norėjusiam vyrui gresia baudžiamoji atsakomybė

  • Teksto dydis:

Antradienį vyras (gim. 1961 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnams siūlė 500 eurų kyšį.

 

Apie 10 val. Kaune, Šančiuose, patruliavę pareigūnai pastebėjo įtartinai lėtai už jų važiuojantį automobilį „Renault Scenic“.  Pastarasis, pareigūnams sustojus prie sankryžos, greitai apsisuko ir nuvažiavo į šalia esančią gatvelę.

Patyrę pareigūnai, kuriems kilo įtarimas dėl tokio staigaus vairuotojo elgesio, taip pat apsisuko ir Kranto alėjoje sustabdė minėtą automobilį.

Apžiūrėjus jį buvo rasti 8 buteliai su skysčiu, skleidžiančiu alkoholio kvapą (galimai naminės degtinės). Vairuotojas, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės bandė papirkti policijos pareigūnus ir pasiūlė 500 eurų kyšį.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai numatyta atsakomybė – bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

rabarbaras

rabarbaras portretas
dave mentam 500eu kad dar nupirktu

Anonimas

Anonimas portretas
pagal str. , atsakomybė tik už kyšį .

Anonimas

Anonimas portretas
lietuva didelis zooparkas tik bele uz ka kad tik pasodint kokie idejiniai vdauguma tapom o po 10 ziurek ir pilaite pasistato
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių