Quantcast

Iškalbingas antirekordas Kauno gatvėse: užregistruotos nelaimės „visiems skoniams“

  • Teksto dydis:

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, per dešimt praėjusio trečiadienio valandų Kaune užregistruoti net septyni eismo įvykiai, kuriuose sužeisti žmonės. Tarp nukentėjusių – trys dviratininkai ir viena mažametė paspirtukininkė. Be jos, tądien Kaune sužeistas dar vienas mažametis. Šis bandė pasinaudoti viešuoju transportu.

Tiesa, apie šį rekordą pranešusi Lietuvos kelių policijos tarnyba į savo suvestinę įdėjo tik penkias nelaimes iš Kauno gatvių. Tačiau iškalbingos ir jos.

Nelaimių sąrašas pradedamas 8.50 val. vienoje V. Krėvės prospekto automobilių stovėjimo aikštelėje įvykusiu susidūrimu. Joje automobilis „Toyota Yaris“, vairuojamas 27-erių moters, kliudė į aikštelę netikėtai įvažiavusį elektrinį dviratį. Sužeistas pastrojo 54-erių metų vairuotojas.

Apie 15 val. Kaune buvo užregistruoti du eismo įvykiai, kuriuose per kelias minutes nukentėjo net du mažamečiai.

14.47 val., kaip jau rašėme, Raudondvario plente buvo sužalota dvylikametė, kurią greitosios medikai dėl traumuotų kojų išvežė į ligoninę. Paaiškėjo, kad ši nelaimė įvyko, automobilio „Citroën Xsara“ 64-erių metų vairuotojai išvažiuojant iš automobilių stovėjimo aikštelės ir susidūrus su pėsčiųjų taku važiavusiu minėtos mažametės vairuotu elektriniu paspirtuku.

Apie 14.50 val. Žemaičių plente nukentėjo į autobusą nespėjęs įlipti dvylikametis. Pradėjęs važiuoti 67-erių metų autobuso vairuotojas užvažiavo mažamečiui ant kojos.

Pavakarę Kaune užregistruoti du eismo įvykiai, kuriuose susidūrė keturi automobiliai ir trys dviračiai.

Apie 17.25 val. magistraliniame kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai susidūrė ta pačia kryptimi važiavę: „VW Golf“, vairuojamas 33-ejų metų vyro, „Audi A3“, kurį vairavo 25-erių moteris, „Seat Alhambra“, prie kurio vairo sėdėjo 55-erių vyras, ir „BMW 120D“, vairuojamas 25-erių vyro. Nukentėjo vyriausiasis iš vairuotojų.

Apie 18.20 val. Karaliaus Mindaugo prospekte susidūrė taip pat ta pačia kryptimi dviračiais važiavę trys vyrai: 29-erių, 37-erių ir 53 metų. Į kelio atitvarus šio susidūrimo metu atsitrenkė ir susižalojo taip pat vyriausiasis jo dalyvis.

Kauno policijos suvestinėje apie praėjusią parą minimas tik vienas eismo įvykis su sužeistaisiais, tačiau tas, kurio Lietuvos kelių policijos tarnyba į savo apžvalgą neįtraukė. Iš šios informacijos paaiškėjo, kad susidūrimai trečiadienį Kauno gatvėse prasidėjo dar prieš aštuntą valandą ryto – apie 7.50 val. Pramonės prospekte automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 37-erių metų moters, kliudė, pirminiais duomenimis, dviračiu taku važiavusią 25-erių metų dviratininkę. Dėl patirtų sužalojimų ši pristatyta į gydymo įstaigą.

Be to, Kauno policijos suvestinėje pranešama ir apie 17 val. įvykusį dviejų BMW susidūrimą Panerių gatvėje, turėjusį stiprų alkoholio kvapą. Vieną BMW vairavusiam 46-erių vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,07 prom.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTnelaimės kaunenelaimė kelyje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Pavadinimas tai inovacinis (kosmosas) :)) Siaip eismas darosi nevaldomas, vakar stovejom prie dideles sankrizos su sviesoforu ir per raudona nuvaziavo trys masinos. Buvau soke, kaip ivyko stebuklas ir niekas nenukentejo prie tokio didelio eismo..

O

O  portretas
negurmanams - ir vel nieko?

kiba putleris antraste rase

kiba putleris antraste rase portretas
Nes kaip kitaip? Mirtys tik kremliasudziu skoniui patinka, normaliems zmonems tai ne.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių