Quantcast

Išbandymą sniegu atlaikė ne visi Kauno vairuotojai

  • Teksto dydis:

Dosniai sniegu pavaišinęs penktadienis, nors ir buvo prognozuotas, nemažai vairuotojų tapo nemenku išbandymu. Nuo šešių ryto iki vidurdienio Kauno apskrityje buvo užregistruotas 41 techninis eismo įvykis ir aštuoni įskaitiniai.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Justinos Kazragytės, didžioji dauguma eismo nelaimių užregistruota Kaune. Ir beveik visų jų priežastys – sudėtingos eismo sąlygos.

Belieka guostis, kad tokioje eismo įvykių gausoje išvengta tragedijų. Išskirtiniausia, kaip jau rašyta, šio ryto nelaimė – Karaliaus Mindaugo prospekte, kai dėl slidžios kelio dangos maršrutinio autobuso vairuotojas trenkėsi į stulpą. Nukentėjo šešios jo keleivės, kurių amžius – nuo 33-ejų iki 69-erių metų. Visos jos buvo pristatytos į gydymo įstaigą, tačiau nukentėjusiųjų patirtos traumos, pirminiais duomenimis, nėra sunkios.

Anot J.Kazragytės, apie 13 val. pranešimų apie nelaimes Kauno gatvėse bei Kauno apskrities keliuose aprimo. Neatmetama, kad tiesiog vairuotojai prisitaikė prie eismo sąlygų, tačiau vakarop ir vėl tradiciškai laukiama galimo naujo eismo įvykių antplūdžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostia

Kostia portretas
Labai jau daug vištų už vairo. Vos važiuoja, stabdo eismą. Geriau jau namie ant laktų tupėtų, būtų daugiau naudos...

birute

birute portretas
neseniai grizau is vilniaus-o ten tai reikia pabut kamsciuose ,kad pajustum savo bejegiskuma...kazkoks siaubo filmas

miestelenas

miestelenas portretas
viskas normalu-juk ziema ,slidu bukim atidesni,,vazinejau visa diena-nemaciau jokiu bedu,,gatve pravaziuojamos linksmu svenciu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių