Quantcast

Incidentas Vilijampolėje: uošvė laimėjo konfliktą su žentu pasitelkusi specialiąsias tarnybas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakare Kauno specialiosios tarnybos skubėjo į vieną Raudondvario plento daugiabutį. Jas kvietusi moteris pranešė, kad smurtaujančio dukters sugyventinio įkaitais tapo du mažyliai.

Skambinusioji atvykusią pagalbą pasitiko prie laiptinės. Ji teigė prieš 20 val. sulaukusi dukters skambučio dėl sugyventinio smurto. Tačiau daugiau dukra paaiškinti nespėjo.

Nutrūkus pokalbiui mama atskubėjo į dukters butą. Tačiau nebuvo į jį įleista, nors viduje girdėjo triukšmą, dėl ko kvietusioji specialiąsias tarnybas prašė gelbėti ne tik jos dukrą, bet ir bute esančius du anūkus. Vienam iš jų – šešeri, kitam – tik pusantrų metų.

Niekas neįleido į šį butą ir policijos pareigūnų, dėl ko jie tradiciškai paprašė ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Šie, eilinį kartą nežinodami, kaip į jų pasirodymą reaguos smurtautojas, įlipo į šį trečiojo aukšto butą, pasistatę ištraukiamas kopėčias, per balkoną. Ir įleido į jį policiją.

Viskas baigėsi tuo, kad bute rastą jauną vyrą policija išsivežė. O šio sugyventinė su vaikais išvyko pas mamą.

Pirminiais duomenimis, suskubta laiku, nes panaudoti fizinio smurto sulaikytasis nespėjo. Bent jo sugyventinė pareiškimo dėl to policijai nerašė. Niekam iš buvusiųjų bute po jo šturmo neprireikė ir greitosios medikų pagalbos.

Visa surinkta medžiaga perduota vietiniam Santakos policijos komisariatui – įvykio aplinkybių patikslinimui. Pirminiais duomenimis, specialiųjų tarnybų apgultimi pasibaigęs konfliktas kilo dėl to, kad sulaikytasis neleido sugyventinei su vaikais išvykti pas mamą, kuri ir iškvietė specialiąsias tarnybas.

Tą patį vakarą 35-erių sulaikytasis po apklausos policijoje paleistas. Pirminiais duomenimis, iki šiol jis į policijos akiratį patekęs nebuvo. O, ar ir toliau jo biografija liks švari, sprendžia jau minėtas Santakos policijos komisariatas. Iki šiandienos ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio dar buvo nepradėtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

super

super portretas
Superinė mama! Joks nuopeza tavo vaikų neturi mušti! Tikiuosi kad dukra turi pakankamai košės galvoj, kad spirt tokį nuopezą won iš savo ir savo vaikų gyvenimo.

Jei yra mazi vaikai

Jei yra mazi vaikai portretas
Jokių sugyventinių neturi būt

Ar lietuvių kalbos prievaizdai išmirė , kad

Ar lietuvių kalbos prievaizdai išmirė , kad  portretas
Nebereikia laikytis jokių rašybos taisyklių ?! Kartais net mintį sunku suprasti !!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių