Quantcast

Ieško policija: Kauno degalinėje atsiskaitė svetima banko kortele

  • Teksto dydis:

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės panaudojimo ir prašo padėti atpažinti vaizdo kamera užfiksuotą asmenį.

Pasak Kauno policijos sausio 4 d. Kaune, Savanorių pr., po apsipirkimo buvo prarasta banko mokėjimo kortelė, o vėliau ja atsiskaityta Sukilėlių pr. esančioje degalinėje. Vaizdo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Žaliakalnio policijos komisariatą telefonu (8 700) 64 966, arba rašyti el. p. mindaugas.stasauskas@policija.lt.

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rrr

rrr portretas
tik tokie balvonai ir daro bile ka.nenadarytu karta.

Kopustas.

Kopustas. portretas
Maskiu devejimas Teisesaugai tuoj Atsibos, tuoj bus draudziama deveti Maskes parduotuvese. Tuoj uz maskiu devejima parduotuvese zmonems bus dedamos Administracines Baudos cha, cha , cha.....

Kopustas.

Kopustas. portretas
Nu ir kas gi cia baisaus? Gal zmogus ta karta buvo pasiemes zmonos kortele, ir cia jau nesiskaito nusikaltimas, bet tikrai man sitas variantas patinka jog reikia deveti Maskes, manau supratot apie ka as bazarinu? Cha, cha , cha....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių