Quantcast

Ieško, kas matė skaudžią avariją Akademijoje

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl eismo nelaimės Kauno rajone ir ieško liudininkų.

Pasak policijos, liepos 1 d. apie 9 val. Kauno rajone, Akademijos miestelyje, Universiteto g. įvyko eismo nelaimė. Jos metu susidūrė dvi transporto priemonės: automobilis „Honda Civic“ ir motociklas „Suzuki“, kurio vairuotojas buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Pareigūnai kviečia atsiliepti šio eismo įvykio liudininkus. Asmenis, mačiusius eismo įvykį, ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 644 75, (8 37) 30 32 00 arba rašyti el. paštu zivile.valaitiene@policija.lt.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTeismo nelaimė Akademijojeieško liudininkų

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gaila kad tam kopustui vietoj galvos irgi kopustas,o zemiau taip pat nieko nera,zodziu tuscia vieta,tai tokio nepamatysi per joki veidrodeli,tik gali isgirsti birbala,tai reiketu vietoj veidrodeliu mikrofonus,begalvis birbalas salia,tai jau beda,nes jis puls po ratais ir gali pribirbinti,tai geriau durakui duokim kelia,tegul birbia ir nusibirbia pats be kitu pagalbos.

E

E portretas
Seniai laikas motociklams vazineti su liemenem atspindinciom sviesa tada visi juos matys.o dabar dviratininkai kelkrasciu vaziuoja su liemene o motociklas vaziuoja keliu ir jos nereikia motociklininkus sunku pastebet.jie juk atliakia net nepastebi is kur

Kopustas.

Kopustas. portretas
Bobos jus Sukriosusios, Nepiskikt proto... Pats kialis kartus buvu tokioj situacijoj ant motso kai Bobos, Sukrioje pensijonieriai ir netgi jauni vairuotojai soka i Motociklininko linija net neziuredami ar tai saugu daryt ar ne...., tokius vairuotojus as dazneusiai dasiveju ir koja nuspardau masinu vairuotojams veidredelius..., ai..., jiems gi sistiek veidrodeliai nereikalingi nes jais nesinaudoja.... Tad Motociklininkams mano patarimas SPARDYT MASINU VAIRUOTOJAS VEIDRODELIUS NES JIE JIEMS NEREIKALINGI!!!! Pasiziurekite YOUTUBE kaip tai yra daroma, JUMS PATIKS!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių