Quantcast

Ieško avarijos liudininkų: abu vairuotojai teigia važiavę degant žaliai

Prieš daugiau nei dvi savaites Kaune, Varnių ir Panerių gatvių sankirtoje, įvyko avarija. Į eismo nelaimę pakliuvusio „Volkswagen Jetta“ automobilio savininkė neišgirdo iš policijos ją džiuginančių žinių, tad dabar ieško liudininkų. 

Anot pašnekovės, „Volkswagen Jetta“ ir „Suzuki“ automobilių avarija įvyko rugpjūčio 24 dieną apie 12.50 val. „Per avariją nukentėjusių žmonių nebuvo, tačiau įvyko ginčas – tiek vyras, kuris ir vairavo mano automobilį, tiek kitas vairuotojas tikino važiavę degant žaliam šviesoforo signalui. Kitas automobilis, važiavęs Varnių gatve, mums, važiuojantiems į Panerių gatvę, trenkėsi iš kairės pusės. Avarijos vaizdo kameros nenufilmavo, o liudininkų tiek mes, tiek kitas vairuotojas taip pat nepagalvojome susirasti“, – pasakojo moteris.

Pašnekovė teigė, kad incidento metu buvo sudaužyta automobilio „Volkswagen Jetta“ galinė dalis, o „Suzuki“ automobilio nukentėjo priekis. 

Moteris teigia, šiandien paskambinusi į policiją pasiteirauti, kaip vyksta tyrimas, tačiau džiugių žinių taip ir nesulaukė. „Pareigūnai sakė, kad  jeigu neatsiras liudininkų, įrodymų, byla bus nutraukta ir abiems vairuotojams teks automobilius tvarkytis už savo pinigus“, – sakė moteris.

Primena nedelsiant užfiksuoti ir išsaugoti pėdsakus

Kauno policijos atstovai teigė, kad pranešimas apie avariją buvo gautas rugpjūčio 24 d. apie 13.10 val. Varnių ir Panerių gatvių sankryžoje susidūrė dvi transporto priemonės: 43-ejų vyro vairuojamas automobilis „VW Jetta“ ir 85-erių vyro vairuojamas automobilis „Suzuki“. Anot policijos, eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, vairuotojai buvo blaivūs, apgadintos abi transporto priemonės.

„Vairuotojams primename, jog įvykus eismo įvykiui svarbu nedelsiant užfiksuoti ir išsaugoti visus eismo įvykio pėdsakus. Taip pat, jei yra galimybė, iki kol į įvykio vietą vyksta policijos pareigūnai, pasižymėti aplink esančių liudininkų bei pro eismo įvykio vietą važiuojančių automobilių duomenis, jog kuo operatyviau, objektyviau ir tiksliau būtų galima įvertinti įvykusį įvykį“, – patarė Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė.

Kauno apskrities policijos pareigūnai prašo asmenis, mačiusius šį eismo įvykį  ar užfiksavusius jį vaizdo registratoriumi, ar turinčius bet kokios reikšmingos informacijos kreiptis į policiją telefono numeriu (8 37) 30 32 00.


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTPanerių gatvėVarnių gatvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Vairuotojai žiopliai arba deltonikai kad neskiria spalvų.

0...

0... portretas
85 matu vairuotojas įdomu tą senioka pastatytum šimtą metrų iki šviesoforo saulėtą dieną ar labai atskirtų geltona nuo raudonos nežinau čia tik pamąstymui gal diedukas gerai išsilaikęs pas mergų dar nuvažiuoja.

skelbiu. lt

skelbiu. lt portretas
Parduodu gera registratoriu.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių