Quantcast

Į teismą perduodama ne vieną vagystę įvykdžiusio kauniečio byla

  • Teksto dydis:

Į teismą keliauja baudžiamoji byla, kurioje 59 metų vyras įtariamas įvykdęs ne vieną vagystę Kaune.

Kaip praneša Kauno policija, visos vagystės turėdavo savitą braižą – tikrinant, ar paliktos atviros namų durys, radus jas neužrakintas, vyras įeidavo į namus ir ieškodavo netoliese esančių vertingų daiktų. Dažniausiai koridoriuje būdavo aptinkami ir paimami rankinukai, kuriuos vyras tik išėjęs ir namų iškratydavo, susirinkdavo vertingus daiktus ir pinigus, o patį rankinuką su kitais daiktais numesdavo prie namų ant žemės.

Kartais būdavo įžengiama ir į kitus namuose esančius kambarius, nebijant sutikti tų namų šeimininkus, o paltų ir striukių kišenių patikrinimas buvo tapęs ritualo dalimi.

Dar praėjusiais metais aiškinantis panašų braižą turinčias ir Kaune įvykdytas vagystes, 2019 metų spalio 17 d. kriminalistai, tiriantys nusikaltimus nuosavybei, sulaikė kaunietį. Tyrimo metu  nustatyta, kad 59 metų vyras iš viso įvykdė keturias vagystes tiek iš nuosavų namų, tiek ir iš butų, padarant apie 2300 eurų žalą.

Už tokią veiką gresia bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą atliko Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, jį organizavo ir kontroliavo Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.


Šiame straipsnyje: vagystėvogė iš namųvagis

NAUJAUSI KOMENTARAI

IR VEL TAS PATS

IR VEL TAS PATS portretas
O kur nuotrauka,kad žinotumėme kas pro mūsų namus vaikšto.

na,... na ir kam perduodat tam a lia,,,,teismuj,,,

na,... na ir  kam  perduodat  tam a lia,,,,teismuj,,, portretas
ta variuga ,??per vienas duris y,,,teisma,,, yeis, kysy is jusu vogtais daiktais ,,teisejuj ,,,atiduos ir per kitas duris iseis laisvas vel vogt......
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių