Quantcast

Kauną vėl kausto rugsėjo spūstys: kelionė į darbą – 40 min. vietoje dešimties

  • Teksto dydis:

Prieš pat rugsėjį ir pirmosios jo dienos nebuvo netikėtos dėl savo spūsčių, tačiau kai ir šią savaitę rytinė kelionė į darbą trunka keturis ilgiau nei anksčiau ir didžiąją jos dalį tiesiog tenka stoviniuoti kamštyje, kyla klausimas, ar ilgam tokia situacija.

Šįryt buvo nematyti Europos prospektu nusidriekusių transporto spūsčių galo. Eismas vos judėjo.

Vakariniu aplinkkeliu automobiliai ryte irgi vos judėjo. Kitose Kauno vietose viskas irgi ne ką greičiau vyko.

Kauno policijos turimais duomenimis, avarijos fiksuotos Ramučiuose (Kauno raj.) ir Vilijampolėje, Varnių g. Abi nelaimės įvyko panašiu metu, žmonės nenukentėjo. Avarijos dar labiau sulėtino ir taip dalinai paralyžiuotą eismą.

Apie susidūrimą Varnių g. pareigūnams pranešta 7.30 val. Ramučiuose, Plento g., įvykis užregistruotas 7.33 val. Čia į nelaimę pakliuvo „Audi“ ir „Mercedes-Benz“.

Skaitytojai pranešė apie susidūrimą kelyje Kaunas-Vilkija tarp Netonių ir Kulautuvos. Apie 9 val. susidūrė dvi transporto priemonės. Visureigis liko kelyje, o kitas automobilis nuskriejo į pakelės krūmus.

Skaitytojo nuotr.

Ar pajautėte rugsėjo spūstis?

Iš viso balsų: 1258
Savaitės apklausa: 
0


NAUJAUSI KOMENTARAI

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
RURY RURY :-)))))) sedekite sawo geldose privačiose ir smirdekite kamsčiuose

tru'Čy'zna \\\\\.../////

tru'Čy'zna  \\\\\...///// portretas
Vėl babausių apsiėdei,triedi.Buvai dingęs,ramu buvo.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
ko norit kai krysai merui ir jo pacukmas ir tarybos rudaliežuviams su gauja iš kelių priežiūros , terūpi kaip įlįsti į miesto piniginę . Spūstis galima sumažinti 70 proc. bet to nedaroma , dėl vykdomų aferų ir planuojamų statybų , tam kad pateisintumėt aferas , o krysa vaidintu kad veikia miesto labui .krysa mere visavaldai matijošaiti aferiste ir pacukais ir rudaliežuvių gauja iš tarybos , kada atsipirks afera su višais tuoletais kur vieno kaina 70ooo eurų ? kiek vandens naudos šita afera ? čiuok šikti , gal greičiau atsipirs , nors kaži , geriau iš tavęs išreikalauti , ir iš sabonio ir motiejųno išreikalauti miestui žalgirio akcijas , kur susikrovė pelną iš gyventojų apmokestinimo , didžiausia afera miesto istorijoje apie kurią net tyli prokurorai nes yra parazitai
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių