Quantcast

Į gaisrą Šilainiuose ugniagesiai skubėjo ir pėsčiomis – pravažiuoti trukdė užstatyti automobiliai

Kaune į gaisrą bute ugniagesiai skubėjo ir važiuodami savo gaisriniais automobiliais, ir pėsčiomis.

Penktadienio paryčiais, 5.26 val., Šilainiuose esančios Vėtrungės gatvės gyventojai tarnyboms pranešė, kad kaimynų bute yra dūmų.

Kaip skelbia Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, ugniagesių atvykimas užtruko, nes autocisternoms privažiuoti trukdė sustatyti gyventojų automobiliai. Iki daugiabučio jiems teko eiti pėstiems.

Patekę į keturių kambarių butą, ugniagesiai jame rado prisvilusį maistą, patalpose buvo daug dūmų.

Puodas buvo nukeltas nuo viryklės, patalpos išvėdintos.

Dūmų detektoriaus bute nebuvo. Per gaisrą žmonės nenukentėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antanas

Antanas portretas
Kažkada, kai ugniagesiai dar arklių kinkiniais važinėdavo - jų važnyčiotojas neatsakydavo už ekipažo padarytą žalą. Visi tai žinojo ir bėgdavo iš kelio kiek įkabindami, vos ugniagesių trimitą užgirdę.

PRIVALU

PRIVALU portretas
NAMO ADMINISTRATORIAI PRIVALO ,PASITARĘ SU UGNIAGESIAIS IR KELIŲ POLICIJA, UŽBRĖŽTI GELTONAS LINIJAS TAIP ,KAD GALĖTŲ PRIVAŽIUOTI SPEC.TARNYBŲ AUTOMOBILIAI KAI KURIE .LENNGVŲJŲ MAŠINŲ VAIRUOTOJAI- TIKRI CHULIGANAI,- IŠVAŽINĖJA ŽALIAS VEJAS IR YPAČ,KAI APSNIGTI PLOTAI,TAI VISAI NEPAISO TVARKOS.

Gyventojai

Gyventojai portretas
ES lupenų prisipirkę po pigiai netik daugiabučių kiemus teršia,bet ir spec. tarnybos gelbėti žmonių negali privažiuoti Savi valdos savivalės su matjjošaika toliau sklypus parceliuoja,vietoj daugiaaukščių parkingų...Visuomenės interesai weter..detaliuosius planus siūlo darytis-niokoti patiems,ale susitarė ,kai įstatymai draudžia...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių