Quantcast

Girto vairuotojo viražai Kaune: suknežino pastato vitriną

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 27-osios popietę Kaune didelių problemų prisidarė neblaivus vairuotojas. Tiesa, jis greičio pedalą spustelėjo tik kelis kartus, tačiau to užteko, kad apgadintų kitą transporto priemonę ir suknežintų pastato vitriną. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, o vyrui, tikėtina, teks atlyginti nemenką žalą.

Apie neeilinį įvykį Chemijos gatvėje Kauno policija užsiminė ir paros įvykių suvestinėje. Joje teigiama, kad antradienį apie 13 val. 31-erių vyro vairuojamas automobilis „Lexus“ kliudė kitą stovintį automobilį „Audi“ ir šalia esantį pastatą.

Atvykę pareigūnai vietoje patikrino vairuotojo blaivumą. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,33 prom.

„Kauno dienos“ žurnalistai sužinojo daugiau šios nelaimės aplinkybių. Paaiškėjo, kad vairuotojo akibrokšto sulaukė Chemijos g. 8 įsikūręs servisas „Juta“. Apie tai žurnalistams patvirtino teritorijos kieme sutikti darbuotojai.

Kaip pasakojo vienas jų, jau minėtu „Lexus“ automobiliu į serviso teritoriją atvažiavo vyras ir moteris. Pastaroji ir vairavo transporto priemonę. Tačiau kai ji pastatė automobilį prie „Jutos“ pastato ir įėjo vidun, neblaivus jos keleivis nusprendė prie vairo sėsti pats.

„Gal jam pasidarė karšta ir jis norėjo automobilį užvesti?“ – svarstė savo akimis veiksmą matęs darbuotojas.

O veiksmas išties buvo stulbinamas. Vaizdo kameromis užfiksuota, kaip vietoje stovėjęs „Lexus“, vairuojamas neblaivaus vyro, pradėjo važiuoti atbuline eiga ir kliudė stovėjusios „Audi" vairuotojo pusės kampą. Tada, tarsi net nepajutęs pirmojo smūgio į kitą automobilį, „Lexus“ žaibiškai metėsi į priekį ir net nestabdydamas įlėkė į pastatą. Smūgio metu dužo stiklinė vitrina, apgadinta pastato siena ir viduje buvusi kolona. Beje, svarstoma, kad jei ne ji, nevaldomas „Lexus“ galėjo pridaryti dar daugiau žalos.

Po smūgio pirmoji į lauką išbėgo savo vairuojamą automobilį pastato viduje pamačiusi moteris. Tada susirinko daugybė „Jutos“ darbuotojų, o po kurio laiko – ir pareigūnai.

Dužusi pastato vitrina netrukus buvo sutvarkyta ir servisas tęsė įprastą darbą.

Šiuo metu pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą, o problemų prisidaręs vairuotojas, galima spėti, labai gailisi tokio savo poelgio. Jam gresia ne tik baudžiamoji atsakomybė už vairavimą neblaiviam, kai girtumas viršija 1,5 prom., bet ir gali tekti atlyginti nemenką padarytą žalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ironija

ironija portretas
tai ta moteriškė strimėlės galva užvedimo raktelius paliko mašinoje, jei neblaivus keleivis galėjo važiuoti toliau...

ALGIS

ALGIS portretas
Nieko nepadarysi , kai kaimas persikėlė į miestą , įpratę tvoras vartyt .

...

... portretas
O alkoholio lobistai REIKALAUJA kad šnabė vėl lietųs laisvai... :/
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių