Quantcast

Giminaičio užsisakytas siuntinys sukėlė ant kojų specialiąsias tarnybas

  • Teksto dydis:

Trečiadienio pavakarę į vieną Garliavos Aukštosios gatvės privatų namą skubėjo ir policija, ir specialia įranga, skirta matuoti radiaciją, ginkluoti ugniagesiai gelbėtojai. Visus ant kojų sukėlęs siuntinys tą patį vakarą atsidūrė policijoje.

Pirminiais duomenimis, policiją į savo namus išsikvietė kažkas iš asmens, kuriam buvo adresuoti šis bei kiti siuntiniai, kurių buvo keletas, giminaičių. Daugumoje jų buvo rūbai. O apžiūrėjus vieną siuntinį jau skambinta specialiosioms tarnyboms.

„Švirkštuose – neaiški medžiaga! Galbūt gyvsidabris!“ – toks buvo pirminis pranešimas, po kurio policija tradiciškai pasikvietė pagalbon ugniagesius, turinčius įrangą matuoti radiacinį foną ir oro pokyčius.

Atvykus nurodytu adresu, remiantis Kauno ugniagesių gelbėtojų praėjusios paros įvykių suvestinėmis, jau likęs tik vienas švirkštas su neaiškios kilmės medžiaga. Ištyrus šį atsivežta įranga, konstatuota, kad radiacijos jis neskleidžia ir policija gali saugiai jį vežtis tolesniems tyrimams.

Švirkštuose – neaiški medžiaga! Galbūt gyvsidabris!

Ketvirtadienio ryte šios pareigūnai dar beveik nebuvo pasistūmėję savo tyrime. Dar buvo sprendžiama, ar pradėti dėl šio radinio ikiteisminį tyrimą. Apsisprendimui turima dešimt dienų.

Pareigūnų sprendimas priklausys ne tik nuo minėto pranešėjų giminaičio, kuris, pirminiais duomenimis, užsisakė šiuos siuntinius iš užsienio, apklausos rezultatų. Bet ir nuo ekspertų atsakymo, kas rasta visus ant kojų sukėlusiame švirkšte.

Kol kas galima įtarti, kad, jeigu policiją jo turinys sudomino, panašu, kad tai gali būti kažkokia draudžiama turėti medžiaga. Tačiau, ir ji galėjo patekti tarp atsiųstų rūbų per klaidą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu jo

Nu jo portretas
Ėjo žydas rado piniginę, Paskaičiuoja- mažai.

WW

WW portretas
Rado kazka, nezinia ka. Straipsnis apie nieka.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių