Quantcast

Garsioji Kauno centro landynė priminė apie save?

  • Teksto dydis:

Antradienį apie 11 val. į Laisvės alėją besiremiančią I.Kanto gatvę perskrodė ugniagesių gelbėtojų sirenos. Gavus pranešimą apie degantį vieną šios gatvės butą, į įvykio vietą iš netoliese esančios jų komandos išskubėjo net dvi autocisternos ir autokeltuvas.

Buvo pasiųstos ir papildomos pajėgos iš kitų komandų. Bet šios pakeliui atšauktos, paaiškėjus, kad gaisro židinys – liūdnai pagarsėjusiame I.Kanto gatvės dviaukštyje, turinčiame 17-ąjį numerį. Šį adresą, kaip jau ne kartą rašyta, gerai žino ir miesto policija bei greitosios medikai.

Šį kartą ugniagesių gelbėtojų bei greitosios medikų pagalbos reikėjo neblaiviai ne pirmos jaunystės porai. Jos vyriškoji pusė buvo su pamušta akimi, o moteriškoji springo dūmais, kurių kvapas tvyrojo aplinkoje. Jie abu buvo ištraukti iš rūsio patalpų – per šuns būdą primenantį savadarbį prieangį į jį. Į šį, ieškant galimų gaisro, kilusio rūsyje, iš kurio sklido dūmai, aukų, sulindo net keli ugniagesiai. Beje, jų laukan ištraukta moteris, vos įkvėpus tyro oro, čia pat griebėsi cigaretės.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Neblaivi porelė perduota greitosios medikams. Šie kartą jau yra vežę vieną šio namo gyventoją į tualetą Kauno klinikose. Nes ji tada išsikvietė specialiąsias tarnybas, sugyventinio užrakinta namuose, teigdama, kad labai nori į tualetą, kuris – bendroje namo laiptinėje. Tada ugniagesiai gelbėtojai iškėlė ją per langą. O greitosios medikai, įvertinę jos sveikatos būklę, nusprendė vežti apžiūrai į Klinikas, kur ji galės nueiti ir į tualetą.

Ugniagesiams gelbėtojams, kurie šiandien susitvarkė su jiems tekusia nauja užduotimi šiame liūdnai pagarsėjusiame name per dešimt minučių, grįžus atgal į komandą, patikslinta, kad degė jo rūsyje esantis butas. Tiksliau – aplink jo dūmtraukį užkimšti skudurai. Jie užgesinti, panaudojus vandens kibirą. Beje, dūmų detektoriaus gaisro židinyje nebuvo. Apie degantį kaimynų butą pranešė kažkas iš namo gyventojų, kuriems iš dūmuose paskendusios savo buveinės ugniagesių gelbėtojų laukan išvesta porelė turėtų padėkoti už galbūt išgelbėtą gyvybę.     



NAUJAUSI KOMENTARAI

senas kaunietis

senas kaunietis portretas
tai nebuvo ,, dūmų detektoriaus ..'' ko dar nebuvo ? šarvuotų durų , plastikinių langų , dušo kabinos , jakuzi ... nesitikėjau ...

Manau

Manau portretas
Kad taip privedė ta valdžia ir bus dar blogiau.Juk tai vadovauja lbgt ištvirkėliai atėjūnai,narkotikų ir alkoholio laisvės partijos įkūrėjai,taip jau nusprendė jie sunaikinti mus galutinai. Nieko ši valdžia nedaro,vis daugiau skurstančiųjų,o jiems nusispjiauti ir niekuomet nesidomi apie tuos kurie žemai krito.O juk ir jie galvojo apie geresnį gyvenimą,tačiau juos smugdė valdžios nesiskaitymas su jais.

Edmundas vs Jonui

Edmundas vs Jonui portretas
Ach , kokie bėdžiai tie alkoholikai , prageria butus , o po to rūpinkis jais , geriau jau būtų ten sudegę .
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių