Quantcast

Garliavos parko upelyje aptiktas jame įšalusio nežinomo vyro kūnas

  • Teksto dydis:

Šiandien 13.27 val. pranešta, kad per Garliavos parką tekančiame užtvenktame Maišiaus upelyje galimai nuskendo žmogus. Įtartinas kauburys, primenantis žmogaus siluetą, buvo pastebėtas šio vandens telkinio viduryje – apie 20 metrų nuo kranto. Išpjovę šioje vietoje ledą, ugniagesiai gelbėtojai ištraukė pusamžio vyro kūną.

Bendrajam pagalbos centrui apie šį ant ledo pramogavusių vaikų radinį pranešė po šį parką vaikščiojusi netoli jo gyvenanti moteris.

Ji teigė, kad mato upelyje po ledu galimai nuskendusį žmogų.

Į įvykio vietą išskubėjusiems Garliavos ugniagesiams tai, į ką rodė moteris, taip pat atrodė, kaip į ledą įšalęs žmogus. Todėl jie išsikvietė pagalbą iš Šilainių komandos, kurioje įsikūrę ugniagesių gelbėtojų narai.

Netrukus į radinio vietą atskubėjo ir policija, ir vietinės seniūnijos darbuotojai, sunerimę dėl specialiųjų tarnybų automobilių, skubančių į šį Darbininkų gatvėje esantį parką, gausos. 

Seniūnijos atstovai portalui kauno.diena.lt teigė negirdėję, kad būtų dingę kas nors iš vietinių gyventojų. Vietinė policija taip pat tikino jokio dingusio asmens neieškanti.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

14.27 val. Kauno ugniagesių gelbėtojų atstovė Džiuginta Vaitkevičienė pranešė, kad jos kolegų narų gelbėjimo rogėmis į krantą atgabentas iš upelio ištrauktas žmogaus kūnas. Jis perduotas policijos pareigūnams.

Pasak portalo kalbintų įvykio vietoje buvusių žmonių, vizualiai ištrauktas kūnas – apie 40-50-ies metų vyro. Vietinių gyventojų teigimu, velionis jiems nematytas. 

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Pašnekovams užkliuvo tai, kad nelaimėlis buvo įšalęs į ledą šio vandens telkinio viduryje, kur vagos gylis – trys metrai. Neatmetama, kad jis galėjo nukristi nuo dviračio, kuriuo spėjo įveikti dalį užšalusio upelio. Teigiama, kad bus bandoma ieškoti ir dviračio.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas čia tokio

Kas čia tokio portretas
o turėjo nešti šeši vyrai ant pečių užsidėję, tai yra gyvenimas, ir nereikia jo slėpti. O jums nepatinka, tai nevažiuokit per upelį dviračiu.

Bepročiai,

Bepročiai,  portretas
Tokias nuotraukas gal pasilaikykit sau. Ar čia taip turi būti? Čia normalu?

Kaip Jums

Kaip Jums portretas
Gerb. Justina Lasauskaite, Ar labai etiškai dėti tokias nuotraukas? Visiems rodyti kaip skenduolis traukiamas virvė?.. NA nežinau. Kažkokios pagarbos ir etikos dar turėtų likti...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių