Quantcast

Garliavoje – stipri avarija: vienas automobilis apvirto ant stogo

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Garliavoje įvyko avarija. Laimei, žmonės per eismo įvykį nenukentėjo.

Garliavoje prie prekybos centro „Norfa“ susidūrė lengvieji automobiliai „Opel“ ir „Volvo“.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Pranešimą apie eismo įvykį Garliavoje gavome 17.39 val. Sužalotų žmonių nėra. Duomenų, kad vairuotojai būtų neblaivūs taip pat nėra“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

Nuotraukose iš įvykio vietos matoma, kad po smūgio vienas automobilis apvirto ant stogo.

Dėl avarijos šioje kelio atkarpoje gali strigti eismas.


Šiame straipsnyje: avarija Garliavojeavarija LTsusidūrė Opel ir Volvo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O taip, ne kas važiuoti per Galiavą tamsiu paros metu. Kairėje pusėje važiuojant link Kauno, jau kuris laikas prie perėjos lempa nedega. Viskas būtų gerai, jei kitoje pusėje tokios pat lempos būtų. Bet ten nuo gatvės atitrauktos, tik pėsčiųjų kelią ir kiemus apšviečiančios spingsulės. Įvažiavus į Kauną tikrai pasidaro šviesiau.

Dana

Dana portretas
Vaziavome kaip tik be 5 min šeštą... Ir pastebiu, kad sioje vietoje avarijos daznai. Tai vienoj tai kitoj gatves pusej... Akivaizdu kad truksta APŠVIETIMO. Esanti pereja neapsviesta. Ir visi lekia..., ypač kai panaikintas greičio fotikas. BENT APSVIESKIM,

Lukaa

Lukaa portretas
MIndei, jei tikrai važinėtumėt tuo keliu nerašytumėt kad prie norfos reikia šviesoforo. LT parduotuvių kaip prišikta , Čia ne meistas susisiekimas su automobiliu. Ir taip stringa eismas, kokie kamščiai kai nuėmė žalią rodyklę sukantis link mastaičių. Pažiūrėkit prie Moki veži-pasisuka vos keli ir visi link garliavos važiuojantys stovi. Kauno rajone apskritai uždraust šviesoforus-nes čia valdžioj niekas nedirba. dar tik statė Moki veži įjungė šviesoforą, net naktim degė raudonas. kol nepaskambinau, jei net nežinojo kad tas šviesoforas veikia.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių